Відмовлено 1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: 55374
  2. Особистий нікнейм: Пандус Діксон
  3. Суть скарги: Ну самого початку незнімав тому, ладно. Дана ситуація, якійсь невідомі люди у клоункських костюмах, мене шокером ударили без причини по факту, ще і свої "ізвращені" інструменти дістали, тобіш наручники, і на мене наділи, і привезли сюди. Потім їх питаю хто вони, що ім треба, нічого не пишуть, хоч і написав що у мене немає звука в грі, потім один кудись зник, другий вже перед самою камерою, після 3хв, моїх спроб, вияснити хто він, і що він хоче, накінець сказав, що він поліцейский, і накінець показав, посвідчення, тоді я зрозумів, хто вони, бо я думав якісь "случайні" люди в свої БДСМ ігри хотіли втянути(з наручниками). Бо до всього цього момента, вони ніяк не преставлись, ось і думав якісь "маскарадщики" просто. Потім попросив паспорт, я дав, я хотів ще про ущерб спитати, який вони мені нанесли, точніше машині, але він відаразу посадив у тюрьму, все б добре. Ось і суть скарги: "За що? І чому?" Мені ніякі пояснення не надали, якійсь соціальні послуги у вигляді одного звінка теж, я мовчу про виклик адвоката. Просто без пояснень людина посадила у тюрьму. Покарайте за непрофесійну поведінку і порушення стату, та недотримання всіх процедурякі повині бути перед, тим як посадити у тюрьму.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 27.10.2024р.

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
845
Реакції
582
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі