Pandusss18
Отаман
- Реєстрування
- 31 Тра 2024
- Дописи
- 81
- Реакції
- 32
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця: Андрон Мерсі 4344
- Особистий нікнейм: Пандус Діксон
- Суть скарги: Дана людина поперше перебувало у робочій формі на Контейнерах, наскільки знаю це порушення це по перше. Тепер суть скарги: Ця "людина" без причини коли я поставив ставку на контейнер 6.000.000 грн. і , перед тим як він відкрився приблизно десь 10 секунд залишалось, використав шокер, та закував у наручники мене. ТАЙМ КОД "0:15 секунда відео". Потім упродовж того часу який був доступний МІЙ контейнер вартістю 6.000.000 грн, він просто так утримував у наручниках недаючи доступу до нього, ще якійсь вимагання грошей були, за те щоб випустив з наручників за 200к, ТАЙМ КОД"4:15" НА ВІДЕО. Потім коли вже мій контейнер пропав як і мої гроші витрачені у нікуди, він мене відпустив, так і не даючи доступу до МОГО контейнера який Я купив за 6.000.000 грн. ТАЙМ КОД "5:19" приблизно на відео. Прошу СУРОВО НАКАЗАТИ людину, хочаб 31 день бана за такі "витівки". Та ОБОВЬЯЗКОГО повернення моїх "просто так" витрачених грошей. Якщо повернення не буде, добре тоді дайте мінімум 3 місяці бана цій людині. або пернамент.
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 06.11.2024р.