Розглянуто 1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Пандус Діксон
2. Нікнейм адміністратора: Незнаю
3. Суть скарги: Стояв 3 години на зльті, по правилам: "1.3. Заборонено стояти в AFK понад 30 секунд (таймера) менше ніж за 10 хвилин до зльоту та під час. В інший період не більше 15 хвилин. | Респавн / Від'єднання ". Стояв значить чекав час, кожна 5хв+- сбрасував статус афк, в ітоге прийшов якийсь адміна незнаю хто, (написав репорт в грі ніхто так і не сказав хто це був), відкинув на респаун, у 8:50+- за афк, хоча там явно було меньше 15 хв, час зльоту був в 9:12. Тобіш по ПРАВИЛАМ ГРИ стояти афк ще можна було до 15 хв включно, що я і робив. Через цей респавн я зне зміг отримати доступ до мітки, бо уже був майже час зльту і куча людей, через що втратив потенційно майно вартістю, риночна стоїмість якого 500кк(гараж сток), ЧЕРЕЗ НЕЗНАННЯ ЯКИМОСЬ АДМІНОМ ПРАВИЛ. Тому хочу якусь хочаб адекватну коменсацію яка буде состветсвовать майну яке я потенційно втратив через адміністратора або модера не має значення. Чому я ради прикола заглядую на форум глянуть що змінилось,а даний адмін, наче по посаді треба кожен день перевіряти, не дивится. Ну вот що мені робити в такій ситуації, ніякої провини з моєї вини немає, а ущерб нанесений як і довіра до адмінів постраждала, мені тепер кожного адміна боятся, бо він може правил не знати???
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення: 06.02.2026р.

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,719
Реакції
1,108
Бали
253
Вітаю
З адміністратора буде проведена бесіда
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі