Зачинено 1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Пандус Діксон
2. Нікнейм адміністратора: Максим Салорез
3. Суть скарги: Ну в цілом мені подобаєтся як завжди, сам адмін на якого скаргу дають, сам відповідає на свою тему, що він парень правильний, і закриває тему, обожнюю такі речі, а той факт що за стільки років над цим питанням так нічого не зробили, ну да, якби рівень показує, як адмінав всеодо на звичайних гравців, навіть не адмінам, але це одельна тема да. Людина создає якісь правила, щось там собі граєтся, с узкім кругом ліц, а люди які просто грають, і нема часу на всі ці детскіє ігри, що він придумує дітям, мають страдать так виходе. Дуже смішно що він те що він придумав, важає за правила проекту прям, дуже прямо маю сказати круто, він я так розумію важлива людина, і якщо він скаже всі повині на колінах стоять як Лія і роботи що він скаже. Якщо він щось придумує він повинен кожному лічно тоді це розказать, а не узкому кругу ліц з якими він общаєтся ну це раз. По друге знову, для "особо" умних, я создаю клан в грі граю качаю, це все грі, мені не цікаві всі ці форумно-діскорові речі які він для своєї або розваги Лії придумує, я не лізу в усі ці цікаві, розваги для неоф, як кортелі, битви за терорії, пограбування і так далі. Стараєшся не порушувать правила, терпіти ну откровено дау нов в грі, бо якщо да унів в грі оскробляють, адміни, їх завжди захищають, і ти завжи не правий, навіть якщо те що вони роблять це навіть порушення закону, ну ладно ребятам, або адмінав всеодно да. Спокійно собі граєшь нікого не трогаеєшь. І тут приходе Максімка і начинає, просто звичайному гравцю, який вклав сотні лямів в клан який просто сам собі грає собі фармить, кучу часу трате на не ціквий гемплей. І каже звичайному грацю, "ти *********************************** прочитай правила бо я придумав, те що ти не знаешь що я придумав це твої проблеми", ну вот так виходить. Ну хай далі Лія грає раз їй подобається. Доповню, що свії лічні дані які не відносятсядо гри, як навіть діскорд, я також не забовьзаний комусь повідомляти, тільки тому що йому треба.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ЗБС.406200/
5. Дата порушення: 28.05.2026р.

Даніл Волошин

Куратор Адміністрації | 04 Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
198
Реакції
117
Бали
88
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі