Розглянуто 10122, 9843, 8587 // СБУ, МОЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Азов

-[КМС ПО ФОРУМУ]-
Реєстрування
7 Вер 2024
Дописи
420
Реакції
164
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Діма Азов
2. Нікнейм порушника: 10122, 9843, 8587
3. Назва організації порушника: СБУ, МОЗ
4. Суть скарги:
Під час ігрової ситуації співробітники СБУ та МОЗ допустили численні порушення правил Role Play (РП), що негативно вплинуло на якість ігрового процесу.

Після отримання мною тяжкого вогнепального поранення, а саме кульового поранення в область голови та сильної кровотечі, співробітники СБУ без встановлення всіх обставин події та без надання можливості отримати медичну допомогу здійснили моє затримання.

Після прибуття співробітників МОЗ мені не було надано належної першої медичної допомоги відповідно до характеру отриманих поранень. Замість цього були виконані нелогічні та невідповідні дії, а саме видача медичної книги та накладання джгута на руку, незважаючи на те, що основним пораненням було кульове поранення голови та значна крововтрата. Після цього співробітники МОЗ залишили місце події, не завершивши надання медичної допомоги та не стабілізувавши стан постраждалого.

Крім того, співробітники СБУ здійснили моє поміщення до місць утримання без належного встановлення особи. При цьому мій паспорт знаходився при мені, однак жодних дій щодо перевірки документів або встановлення особи проведено не було. Також співробітники не виконали необхідних РП-дій для ідентифікації особи, зокрема не зняли окуляри та не здійснили інших дій, які могли б підтвердити, що затримана особа дійсно є тією людиною, яку вони розшукували або мали намір затримати.

Прошу провести перевірку дій співробітників СБУ та МОЗ щодо дотримання правил Role Play та вжити відповідних заходів за фактом виявлених порушень.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць тиць
Тайм-коди:
00:00 - 09:40
00:00 - 07:16
Відповідні порушення протягом всього відео доказу.

6. Дата порушення: 24.06.2026

Андрій Миколенко

ЗГС Держ| Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
550
Реакції
269
Бали
123
Вітаю! Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
По вашим тайм кодах порушень зі сторони працівників не виявлено

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі