Відмовлено 10188/ Порушення правил затримання особи,Порушення правил держ організацій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
922
Реакції
529
Бали
153
  1. Нікнейм гравця: 101888
  2. Особистий нікнейм: Денис Шевцов
  3. Суть скарги: Я зайшов до ГУ НПУ заради того щоб знайти свого друга Данила Шопотова були відкриті двері та я зайшов внутрь потім хотів вибігти але данний праціник не представившись почав мене затримувати це порушення 3.1 Представитись, перед тим як попросити документи під час перевірки - покарання - попередження/догана також 2.23. Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав. | Попередження/Догана далі він порушив КПКУ а саме статтю 14 не зачитавши мені правила міранди Стаття 14. Правило Міранди також статтю 16 при затриманні працівника держ організаціі він повинен по перше повідомити керівництво по друге повинна бути відкрита кримінальна справа а цього всього не було. Стаття 16. Правила затримання державних службовців 2. Якщо під час затримання правоохоронець отримав інформацію, що затриманий є державним службовцем він зобов’язаний повідомити його керівництво про факт затримання, використовуючи міжфракційну хвилю. 3. Для затримання будь-якого державного службовця співробітник який проводить затримання повинен мати вагомі підстави та докази кримінального порушення. 5. Для арешту будь-якого державного службовця необхідно спочатку відкрити кримінальну справу та подати клопотання про арешт. Вимагаю виддати працівнику догану. (в мене неповний фрапс та там немае початку затримання це пару секунд тому але працівник повинен фіксувати затримання та залишати його мінімум на 3 дні для випадок таких як цей тобто скарга)
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. тайм коди- 00:00 Не представився,00:00 порушив статтю 16 частину другу, 00:40 не зачитав правила міранди, 1:20 порушив 2.23. Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав. | Попередження/Догана, 2:40 порушив статтю 16 КПКУ частину п'яту 5. Для арешту будь-якого державного службовця необхідно спочатку відкрити кримінальну справу та подати клопотання про арешт.
  6. Дата порушення: 27.11.2024

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,291
Реакції
4,109
Бали
253
Вітаю.
На вашому фрапсі немає повної ситуації,тому ми не можемо бути впевнені що перед тим як вас затримували працівник НПУ не представився.
Якщо у вас є фрапс від початку вашого затримання надайте у новій скарзі.
Із працівником НПУ - буде проведена сурова бесіда.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі