Схвалено 107072, 127092, 148327 / Переслідування і цькування, грубі образи, флуд у войс, перешкода на роботі, неадекватна поведінка від лідера клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мері Саншайн

Лідер PARADISE 👑
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
124
Реакції
97
Бали
46
Вік
29
1. Нікнейм гравця: Іван Мосійчук 107072, Максим Карпенко 127092 , Джозеф Адамсон 148327
2. Особистий нікнейм: Мері Хімбер
3. Клан порушника: RTX
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: PARADISE
5. Суть скарги: Грубі образи, провокації, перешкода роботі, нешанобливе ставлення, флуд образи у войс, неадекватна поведінка клана RTX.

Я собі спокійно збирала пшеницю на івент, почали їздити туда сюда rtxи. Лідер клану 107072 вирішив шо йому можна все, і почав переслідувати мене на роботі та використовувати образливі та недоречні фрази (думав мабуть, шо офтопом не рахується) на цьому відео видно шо саме він написав на початку, пізніше (тайм код 1:35) гравець 148327 почав написувати непристойності в чат. Як виможете побачити, провокації не спрацьовують, але вони і далі приїжали знов і знов, іі писали всякі образливі слова та перешкоджали роботі.

На другому відео як тільки вони повернулись, на початку видно шо вони почали знов провокувати, особливо їх лідер 107072, тут уже оскі пішли і в мою сторону і в сторону мого соклановця, який просто працював так само як я. Далі (тайм код 3:39) гравець 148327 пише образливі непристойності, як і раніше. Наголошую шо їх лідер клану плюсує все шо там говориться. Потім ше один гравець 127092 грубо ображає мого соклана та спамить цю фразу декілька разів (тайм код 8:41) потім (тайм код 10:04) вмикаються голосно непристойні звуки і уже в спам чата іде нова фраза, нагадую що це все робиться на чолі з лідером клану.
Далі тайм код 10:33 я намагалась хоча б у репорт написати, там знов будуть непристойні образливі звуки, але до кінця відео в мене просто станеться виліт і все.

Коли я перезашла, я поїхала на поле шоб забрати пшеницю, і там гравець 127092 продовжив спамити в чат непристойні( тайм код 8:30) речі. Потім вони уже припхались до мого дому і оскі продовжились, на відео можна побачити як лідер клану 107072 оскає мене та інших, провокує, також гравець 127092 продовжує оскати мого соклана (одразу хочу сказати, що наш друг з клану GTX хотів нас захистити, він був спровокований гравцями клана rtx, він знає, шо перегнув, і що отримає за це мут).

Хотілось би поменше таких неприємних ситуацій на сервері. Дякую за увагу.

6. Докази (скріншот/відео): все є
7. Дата порушення: 11.05.2024

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,072
Реакції
1,253
Бали
253
Вітаю
Іван Мойсічук отримає покарання у вигляді 1 дня блокування акаунта за : Неадекватні висловлювання,Flood,Образа граців
Джозеф Адамсон отримає покарання у вигяді 195 хвилин муту за: Неадеватні висловлювання,Flood in Voice Chat
Максим Карпенко отримає покарання у вигляді 75 хвилин за: Образа гравців,CapsLock
Максим Купідонов отримає покарання у вигляді 60 хвилин муту за: Неадекватні висловлювання
Клан RTX отримує догану за прорушення від Лідера клану
Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі