Розглянуто 108939 // Багаюз, PG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Глист

Оперуполномоченный
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
71
Реакції
17
Бали
11
Нікнейм гравця: 108939
Особистий нікнейм: Данило Глист
Суть скарги:
Під час інциденту співробітник поліції відкрив вогонь з місця водія на ходу, що є грубим порушенням норм безпеки. Крім того, під час затримання він не відіграв RP, коли садив мене в поліцейську машину, а також не зачитав мої права згідно з Miranda Warning. Додатково були допущені численні порушення правил дорожнього руху.

Окрім цього, поліцейський застосував тайзер, коли я перебував із зброєю в руках (PG), що є порушенням логіки дій у такій ситуації. Коли я запитав причину затримання, він просто проігнорував мене, що свідчить про відсутність належної комунікації та порушення процедур.

Також звертаю увагу на порушення Правила 1.5 Національної поліції Дніпра (тут), згідно з яким патрулювання в складі одного співробітника дозволене лише в період з 21:00 до 10:00. Прошу перевірити дотримання цього правила серед особового складу.

Прошу провести службову перевірку цього співробітника та вжити відповідних заходів. Також звертаю увагу на необхідність переатестації всього особового складу НПУ м. Дніпра, оскільки значна частина працівників не володіє основами RP і не застосовує їх належним чином.

Окремо наголошую на недоцільності допуску до служби осіб віком від 7 до 14 років, адже в такому віці неможливо об’єктивно оцінювати ситуацію та приймати правильні рішення. Прошу переглянути кадрову політику та забезпечити дотримання професійних стандартів у лавах поліції.

Докази (скріншот/відео): тут
Таймкоди: 0:05- початок погоні, 0:30- Стрілянина з місця водія, 0:45- PG, 1:35- Поліцейський ігнорує моє запитання
Дата порушення: 09.03.2025

Дмитро Морріс💎

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,116
Реакції
1,064
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець

Працівник (108939) Максим Дорт отримає покарання, за Порушення статуту МВС а саме-3.4 Проводити затримання тільки з напарником - покарання - догана 2.7 Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності - покарання - Догана!.

Та буде проведена жорстка бесіда!.

Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі