- Реєстрування
- 22 Січ 2024
- Дописи
- 775
- Реакції
- 417
- Бали
- 83
1. Ваш нікнейм: Сергій Мудрак
2. Нікнейм порушника: андрій енгліш 119153
3. Назва клану порушника: kairons
4. Суть скарги: порушення правил UG, а саме:
6.51. "Вихід під час ставки" - Забороняється виходити з гри під час активної ставки на контейнерах. | Варн
= Момент коли ставка оновилася - хтось вийшов з гри, та перед тим я ставив ставку на ставку від гравця "андрій енгліш 119153", з яким в нас була "Битва ставків".
= Момент розмови з гравцем, який сказав що в нього був "Виліт (network)", та він має відкат (нажаль ситуація де гравець казав про те що має відкат та що йому за це буде не записалася, але вона була після цього відео-доказу).
Фото знизу = момент його ставки (було мені надіслано, та логи докажуть його ставку).
6. Дата порушення: 03.02.2026
2. Нікнейм порушника: андрій енгліш 119153
3. Назва клану порушника: kairons
4. Суть скарги: порушення правил UG, а саме:
6.51. "Вихід під час ставки" - Забороняється виходити з гри під час активної ставки на контейнерах. | Варн
6.38.3. Заборонено створювати “фейкові лаги” / навмисне зниження FPS / створювати штучні посмикування. | Бан від 31 дня
Вчора була ситуація коли людина поставила ставку "16.666.666 грн" на контейнер Європа, та після чого постояла 30 сек під час активної ставки, та скоріше за все витягнула провід інтернета, тим самим створив так званий "Виліт (network)", після чого людина знову приїхала на контейнери та сказала що нечайно поставила більшу ставку, і потім я їй сказав: "Дьоргай дальше провід інтернету"
і тут гравець біжить за мною після контейнерів та спитав: "А що мені за це буде?" що доказує що це не був виліт, зовсім...
І тут стає зрозуміло що ця людина на 99.9% була висмикнула провід від інтернета, щоб зробити виліт, тому що таке миттєве зникнення інтернету під час ставки, яка є в десяток раз більша, ніж зазвичай є, майже неможливе (хіба під час відключення світла, але в нашій ситуації цього не було, так як гравець потім був приїхав), тим більше гравець після контейнерів спитав що йому за це буде, і тут було поставлене питання за це вот висмикування інтернету.
Пані Валерія, прошу вас проаналізувати дану ситуацію, так як гравці пробують збрехати систему контейнерів, задля збереження їх коштів, на ставках, які вони поставили на контейнер та не захотіли відкривати з таку суму, за суму, яка є більшою, ніж зазвичай .
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Вчора була ситуація коли людина поставила ставку "16.666.666 грн" на контейнер Європа, та після чого постояла 30 сек під час активної ставки, та скоріше за все витягнула провід інтернета, тим самим створив так званий "Виліт (network)", після чого людина знову приїхала на контейнери та сказала що нечайно поставила більшу ставку, і потім я їй сказав: "Дьоргай дальше провід інтернету"
і тут гравець біжить за мною після контейнерів та спитав: "А що мені за це буде?" що доказує що це не був виліт, зовсім...
І тут стає зрозуміло що ця людина на 99.9% була висмикнула провід від інтернета, щоб зробити виліт, тому що таке миттєве зникнення інтернету під час ставки, яка є в десяток раз більша, ніж зазвичай є, майже неможливе (хіба під час відключення світла, але в нашій ситуації цього не було, так як гравець потім був приїхав), тим більше гравець після контейнерів спитав що йому за це буде, і тут було поставлене питання за це вот висмикування інтернету.
Пані Валерія, прошу вас проаналізувати дану ситуацію, так як гравці пробують збрехати систему контейнерів, задля збереження їх коштів, на ставках, які вони поставили на контейнер та не захотіли відкривати з таку суму, за суму, яка є більшою, ніж зазвичай .
Фото знизу = момент його ставки (було мені надіслано, та логи докажуть його ставку).
6. Дата порушення: 03.02.2026