Відмовлено 12531, 55617, 107675, 51717 /// Многочисленные нарушения.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мадара Хеллсайз

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Січ 2024
Дописи
72
Реакції
46
Бали
33
( 1. ) 12531, 55617, 107675, 51717
( 2. ) Мадара Хеллсайз
( 3. ) Я вообще не понимаю, как данные сотрудники до сих пор занимают свои должности. Их действия вызывают серьёзные сомнения в их профессиональной компетентности. Сотрудники неоднократно нарушали субординацию, конституционные права и процедуры.

Описание ситуации:
Я пришёл в СБУ Д, чтобы узнать информацию о наборе и обсудить некоторые вопросы. В какой-то момент ко мне подошли сотрудники СБУ Д и потребовали предъявить удостоверение. Я объяснил, что не являюсь государственным служащим и удостоверение при себе не ношу. На это один из сотрудников без всяких оснований надел на меня наручники и увёл в кабинет.

Я сразу потребовал вызвать адвоката, на что получил ответ, что адвокат вызван. Однако никаких подтверждений этому я не получил, что ставит под сомнение их слова. В результате меня удерживали в кабинете более 30 минут, что является грубым нарушением моих прав.

( 4. )
( 5. ) 15.01.2025
( 6. ) Тайм-коды нарушений:
  1. Отказ от обязанностей: 1:43, 2:08.
  2. Нарушение субординации: 1:55, 3:11, 3:14, 3:18, 4:52, 4:57, 4:58, 6:24, 6:44, 6:50, 6:57, 7:08, 7:13, 7:25, 7:30, 7:43, 8:02, 8:16, 8:25, 8:38, 8:56.
  3. Не представился: 2:18.
Нарушений слишком много, чтобы перечислять все. Надеюсь, что предоставленных данных будет достаточно для проведения проверки.

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98
Вітаю!
На зв'язку Генерал ГУ СБУ Дніпра, Артемка Духов, я пояснюю дії моїх співробітників!
Відповідно до
ЗУ "Про закриті та Режимні об'єкти" Стаття 5.1 пункт переший - Головне управління Служби Безпеки України Хол це теж закритий об'єкт, тому Ви були затриманні за фактом порушення статті 45 Кримінального Кодексу України! Якщо ви прийшли "чтобы узнать информацию о наборе и обсудить некоторые вопросы." ви могли очікувати біля ГУ СБУ Дніпра, перейдемо далі, з приводу адвоката, вам було реалізовано конституційне право на захист, у виді адвоката, та не це є докази(Клікабельно). Та на відкаті чутно, що ви казали про минулого голову НААУ Еріка Мосісси, нажаль у минулого голови НААУ, було прострочене свідоцтво про зайняття адвокатською діяльністю, що суперичить закону "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" Стаття 6 пункт 1. З Приводу субординації, ви провокували співробітника ГУ СБУ Дніпра, а саме Даніїла Духова, Тайм Код:4:35, 7:55. З приводу "В результате меня удерживали в кабинете более 30 минут, что является грубым нарушением моих прав." Відповідно до Конституції Східної України,
Стаття 36. Права і свободи громадянина можуть бути обмежені законом або набравши чинності указом/постановою.

Від працівника Даніїла Духова побачив лише порушення Субординації
Очікуємо рішення від ГС Держ

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,261
Реакції
4,075
Бали
253
Вітаю.
Порушень від працівників СБУ не побачив.
Стосовно порушення субординації від Даніїла Духова,з ним буде проведена сурова бесіда для уникнення таких ситуацій.
Також на вашому фрапсі не чутно вашого мікрофону,можливо від вас була провокація в сторону працівників СБУ та через це було порушення субординація у вашу сторону.
Вас утримували в кабінеті 30 хв через те що на вас відкривалась кримінальна справа,та вам це було наголошено.
З приводу адвоката,вам його було викликано та співробітники СБУ очікували на відповідь протягом 5 хв але відповідь не найшла.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі