Влад Заміньський
НПУ К
- Реєстрування
- 6 Кві 2024
- Дописи
- 75
- Реакції
- 60
- Бали
- 33
- Нікнейм гравця:138999 88291
- Особистий нікнейм:Влад Замньський 182132
- Суть скарги:....... Почнемо з того що зазік порушив, я за ним з мигалками зпиняємось а один з них поченає по мені стріляти. Кароче затримав я одного з них а інший просто задиемив і встік. А тепер до цікавого що я хочу сказати від себе 1.я є Підполковник НПУ і я маю подавати щотижневий звіт і скажіть мені ЩО Я МАЮ ПОДАВАТИ КОЛИ Є ТАКІ Є*ЛАНИ? ЗА СЬОГОДНІ В МЕНЕ ЛІВНУЛО БЛИЗЬКО 5 ЛЮДЕЙ і ще один задиемив злочинця, я вже просто заєбався писати скарги тому вже пів місяця мені просто лінь їх писати. Далі ви скажети що це мої проблеми що мені ліньки кидати ЖБ на цих довб*й0бів але... 6.21. Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення. | Варн / Бан до 5 днів- Це пункт нашої любиомої ГТА а тепер давайте глянемо на пункт інших ігор'? 6.11 - Запрещено выходить из игры во время ареста/погони/боя/похищения. [Бан до 7 дней]-МТА Що я цим пробую довести, те що переважно дають варн і тіпи просто за бабки його знімають. Я пропуную що таких мразей банили від 7 днів за вихід бо це реально виходить якась х3йня а не РП коли тіп їздить як довб1й0б і тільки ти включаєш проблискові він офається а бо ще якось пробує уникнути відповідальність, зараз покарання за вихід є варн (що я рахую х4йня бо з ним і без нього норм або його за бабки знімають) деморган(ну комп на ніч лишаєш і все) або бан з яким вже варіантів не має(за ввесь час гри я не баив як тіпа банили за таке) і що виходить тіпам просто П0ЄБ1ТЬ на покарання це просто формальність для них. Проблему потрібно витягати з корення а саме збільшити покарання. Я знаю про що говорю бо я так і хочу вам сказати все що я думаю на рахунок даного правела але є проблема під назвою БАН форуму) але всеодно покарання малі таких хуєс0с1в на сервері багато і вони знають що варн це буквально х3й4я для них, мене це ппц як бісить бо таких пів сервера. Також затам вам запитання чи часто приходять скарги за ухід від рп?) ((00:05 початок погоні 2:24-Початок ватханалії)
- 12,10