Розглянуто 145637/ DM ZZ, RK, Non RP, Масові порушення правил викрадень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
228
Реакції
120
Бали
46
1. 145637
2. Ілля Абсолют
3. Був на тюнінг центрі, він врізався в мене і затулив мене там, тоді я не записував, далі я вихожу з лікарні хочу сісти в машину що б в текти, він приїжає до лікарні і починає РКшити. Далі я знову в лікарні, думав в мене не має броників там зброї, але вони виявляється в мене були я використовую це перед виходом з лікарні бо знаю шо він там знову буде РКшити. Вийшовши з лікарні біжу до машини та бігом сідаю що б втекти він починає знову настрілювати по мені та машині і ще бере мене у стяжки в ZZ, без відігровок і почав мене бити коли я був у стяжках біля лякарні. На першому доказі не видно що то був кокретно він, але я впевнений що то був він бо машина його і Ви можете це перевірити по логам
4. DM ZZ Масові порушення
5. 31.01

Таїсія Салайда

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2024
Дописи
1,977
Реакції
1,001
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець [145637] отримує покарання за: Порушення правил Ukraine GTA

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. 6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). та Порушення правил викрадення
4.15. Вчинення викрадення гравцями, які не перебувають у кримінальному угрупуванні. 4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. 4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. 4.27. Убивство заручника без вагомих підстав. - /warn.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі