Розглянуто 148341/провокації,дм-зз,багоюз,образи,згадка родичів у негативному контексті.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Буль

Козак
Реєстрування
13 Лют 2025
Дописи
25
Реакції
10
Бали
11
1. Нікнейм гравця:Дарт Вейдер
2. Особистий нікнейм:Вова Буль
3. Клан порушника:DEVILS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ODINS
5. Суть скарги:Приїхав на б.у ринок купляти авто і тут підходить даний гравець і у грубі формі пропонує шоб я йому продав свій авто який я не виставляв на продаж я йому кілька раз відмовив після чого він себе почав поводити так ніби тут все крутиться тільки круг нього одного...і почав вчиняти наступні порушення....
Тайм коди порушень:
0:07 провокації
0:22 Завульована образа(слово із 4 букв ми всі добре розумієм що він мав на увазі)
0:41 дм-зз,багоюз,стрільба у інтерєрі
1:53 образи
2:52 згадка родичів у негативному контексті
3:06 грубі образи
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення:14.04.2925

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,047
Реакції
501
Бали
198
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:
Автор, [213056] отримає покарання за порушення правил Ukraine GTA:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо.
5.4. "Flood" - Відправлення трьох і більше однакових повідомлень поспіль за короткий проміжок часу, зокрема й використання "сміттєвих" або таких, що засмічують чат, біндів. | /pban 1.
Гравець, [148341] отримає покарання за порушення правил Ukraine GTA:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо.
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу.
5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів.
5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | /pban 7.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі