Розглянуто 152013 RVK // 113160 PG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
122
Реакції
287
Бали
66
Вік
23
  1. Нікнейм гравця: Джус Володимир [152013], Джеймс Бравн [113160]
  2. Особистий нікнейм: Вікторія Зернова [6022]
  3. Суть скарги: 01:31 фрапсу - перша спроба затримання Джусом (p.s. 15:25:45 час смерті у системному годиннику)
    05:32 фрапсу - повернення на місце смерті за для помсти Джусом, RVK (p.s. 15:34:00 час повернення, через 9 хвилин після смерті)
    08:37 - Бравн, PG. Використання тайзера проти озброєної людини, яка веде бойовий контакт з ним. (не знаю чи давно дозволено таке робити, ще й так віртуозно з перекатами, ще з рахунком того, що все одно наносив урон)
  4. Докази (скріншот/відео): *тик*
  5. Дата порушення: 10/03/2024

Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
28
Реакції
23
Бали
6
Бажаю здоров'я. Переглянувши вашу скарну на мене, хочу сказати, що я готовий понести покарання на рахунок "MRK", але з вашої сторони теж є порушення/помилки.
Для початку хочу вас оскаржити на рахунок "DM та NON-RP" докази .
Дальше хочу вас сказати, що я не MRK, MRK це часткова помста, хоча я тільки один раз помстився (Просто RK, готовий понести покарання).
Дальше, хочу повідомити, що з вашої сторони було видно чітерство. Поясняю суть: Я коли повернувся на місто вбивства, я почав по ній стриляв багато раз, а вона не вмирала, докази тут . Ще раз хочу вибачитися за RK. Дякую за Увагу!

Останнє редагування:
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
122
Реакції
287
Бали
66
Вік
23
Бажаю здоров'я. Переглянувши вашу скарну на мене, хочу сказати, що я готовий понести покарання на рахунок "MRK", але з вашої сторони теж є порушення/помилки.
Для початку хочу вас оскаржити на рахунок "DM та NON-RP" докази .
Дальше хочу вас сказати, що я не MRK, MRK це часткова помста, хоча я тільки один раз помстився (Просто RK, готовий понести покарання).
Дальше, хочу повідомити, що з вашої сторони було видно чітерство. Поясняю суть: Я коли повернувся на місто вбивства, я почав по ній стриляв багато раз, а вона не вмирала, докази тут . Ще раз хочу вибачитися за RK. Дякую за Увагу!
Зловив росінхрон зі мною. Можеш уважніше переглянути мій фрапс, що я у цей час робив, поки ти намагався тулити. Урону по мені ніякого не було.

Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
28
Реакції
23
Бали
6
Зловив росінхрон зі мною. Можеш уважніше переглянути мій фрапс, що я у цей час робив, поки ти намагався тулити. Урону по мені ніякого не було.
Робив? Тойсть у вас NON-RP персона? Якщо вам нічого не проходило, це не мої проблеми. І я звідки знаю, що це просто "росінхрон"? Може у вас дійсно чіти, і ви викручуєтесь? Пропоную нічого не вирішувати, та лишити справу на розслідуванню Адмінастрації.

Останнє редагування:

Остап Сліпець

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Лип 2023
Дописи
99
Реакції
54
Бали
63
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі