- Нікнейм гравця: 159158
- Особистий нікнейм: Ярослав Антонович
- Суть скарги: Їхав по трассі занесло я розвертався по зустрічній щоб їхати далі мене зупинили НПУ прямо на трассі. І представилися і прошу замітити в чаті нема того що я надавав паспорт тоесть нуу по РП він не міг знати моє ім'я щоб вбити мене в базу даних, потім взагалі забрали водійське посвідчення на зачитавши мої права, а може я адвоката хотів вони мені нічого не назвали мої права, також прохання від данного гравця запитайтеся чи є у нього відеодоказ мого порушення ПДР і зупинки і також чи перевіряли вони у мене документи, прохання покарайте данного гравця це взагалі якийсь безпрідел без по нонрп якось мене в баззі нашов і виписав штраф і забрав права! Також прошу сказати шоб поліцейський показав відео як це було з його сторони!!!
- Докази (скріншот/відео):тут
- Дата порушення: 29.11.24
Вітаю Шановний Гравець!
Розглянувши вашу скаргу - готовий винести вердикт
Гравець [159158] - отримає покарання у вигляді /jail 30 за порушення правил UKRAINE GTA, а саме 6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Розглянуто!