Розглянуто .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метт Нoкс

Активний
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
273
Реакції
227
Бали
81
1. Нікнейм адміністратора: -
2. Особистий нікнейм: Метт Нокс
3. Суть скарги: По-перше, те оскарження було написане взагалі не на мою скаргу. По-друге, гравець нікому так і не повернув авто, його просто забрали. Я розумію, що адміністрація не має бажання в цьому розбиратись, але повірте, це дуже не приємно коли таке відношення до гравців. Скільки вже було скарг написано на отримання компенсації і всюди відмова. Невже так важко розібратись у питанні і забрати МОЄ у гравця і віддати мені? Я знаю, що термін подання оскарження тиждень, але я також знаю, що він може бути подовженим у окремих випадках. Навіть людям які використовували чіти або дюп давали право на оскарження, а тут просто не можуть повернути нещасні 3.2кк з балансу гравця, мені вони ролі не зіграють, але це просто діло принципу. Більше не буду спамити скаргами, бо це не зручно і не несе за собою ніякого сенсу. Всього найкращого!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Не-було-покарання-гравцю.179837/
5. 19.06.24

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Дякую за звернення, але як я відповів раніше 2 рази гравця ми не можемо покарати, але прослідкуємо за його діями.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі