Майкл Полсон
Lider ReDragons
- Реєстрування
- 25 Лис 2022
- Дописи
- 80
- Реакції
- 34
- Бали
- 21
1. Нікнейм гравця: Петя Овнопадикович 18408
2. Особистий нікнейм: Майкл Полсон
3. Клан порушника: VOLKOV
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ReDragons
5. Суть скарги: Мій хороший друг, якого я знаю дуже давно та з яким я пройшов чимало за історію клану, вирішив у мене його купити. Деякий час ми з братом(Со лідером- Максимом Кокоджамбо, бо в нас типу 2 лідера) обдумували цю ситуацію та як правильно поступити. Ми вирішили, що передамо йому лідерку, але взамін він виплатить нам певну суму грошей. На початку ця сума становила 30 мільйонів тому, що на той момент общак клану становив ~90млн., але пізніше (буде скрін з переписки) остаточною сумою стало 5млн.. Ця людина попросила деякий час для того, щоб підзаробити грошей, так як я його добре знав, то дав йому цей час. Ми домовились щоб рівно через місяць, а саме 16.12.2023, він віддасть завітних 5млн.. 16.12 він запитав, чи можна йому покласти деяку суму під депозит, щоб підзаробити грошей. Я дав на це добро, на що він сказав що орієнтовно 25-26.12 він віддасть нам гроші. 22.12 я вирішив запитати, як там обстановка з грошима, на що почув, що йому залишилось ще трошки і він буде готовий віддати 23.12. Коли 23.12 я йому написав о майже 16:00, він сказав що депозит забере о 19:00 і тоді мені напише. Коли я йому сам написав орієнтовно о 20:00 то помітив, що вже заблокований. Як пізніше виявилось, з общака клана було витрачено майже 14млн(скріни надам нижче). В пункті 6 я надам всі скріни-докази, де кожен з них я поясню
6. Докази (скріншот/відео):
- його про пропозиція купити клан ReDragons
-передача клану даній людині
- договір про 5млн
- обіцянка віддати гроші 16.12
- повернення нам клану
- договір що він віддасть гроші 25-26.12(пізніше перенесли на 23.12)
- пишу з братом на його вже новий аккаунт про гроші(оригінальні повідомлення він культурно видалив), але з контексту приблизно можна зрозуміти про що йде мова. Він ще запитував номер моєї карти, щоб потім скинути гроші,на що я відповів, що на протязі 3-х годин скину номер. Коли я приблизно через 3-4 години кидаю номер, то повідомлення вже не доставленно, по причині блоку мого аккаунту з його сторони.
- витрачені кошти з общака на момент лідерства його зі своїм другом
-підрахунок закинутих та витрачених ними коштів(16 446 225- витрачені, 2 669 934- вложені)
Сума збитків становить- 13 776 291грн
- він з вже іншого аккаунта ліває з дискорд-сервера клану
Якщо потрібні додаткові докази- все надам
Прошу адміністрацію війти в положення. Хоч скарзі, по-факту, більше місяця, але я не міг на протязі першої неділі знати, що ця людина мене обмане
7. Дата порушення: 16.11.2023- 23.12.2023
2. Особистий нікнейм: Майкл Полсон
3. Клан порушника: VOLKOV
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ReDragons
5. Суть скарги: Мій хороший друг, якого я знаю дуже давно та з яким я пройшов чимало за історію клану, вирішив у мене його купити. Деякий час ми з братом(Со лідером- Максимом Кокоджамбо, бо в нас типу 2 лідера) обдумували цю ситуацію та як правильно поступити. Ми вирішили, що передамо йому лідерку, але взамін він виплатить нам певну суму грошей. На початку ця сума становила 30 мільйонів тому, що на той момент общак клану становив ~90млн., але пізніше (буде скрін з переписки) остаточною сумою стало 5млн.. Ця людина попросила деякий час для того, щоб підзаробити грошей, так як я його добре знав, то дав йому цей час. Ми домовились щоб рівно через місяць, а саме 16.12.2023, він віддасть завітних 5млн.. 16.12 він запитав, чи можна йому покласти деяку суму під депозит, щоб підзаробити грошей. Я дав на це добро, на що він сказав що орієнтовно 25-26.12 він віддасть нам гроші. 22.12 я вирішив запитати, як там обстановка з грошима, на що почув, що йому залишилось ще трошки і він буде готовий віддати 23.12. Коли 23.12 я йому написав о майже 16:00, він сказав що депозит забере о 19:00 і тоді мені напише. Коли я йому сам написав орієнтовно о 20:00 то помітив, що вже заблокований. Як пізніше виявилось, з общака клана було витрачено майже 14млн(скріни надам нижче). В пункті 6 я надам всі скріни-докази, де кожен з них я поясню
6. Докази (скріншот/відео):
Сума збитків становить- 13 776 291грн
Якщо потрібні додаткові докази- все надам
Прошу адміністрацію війти в положення. Хоч скарзі, по-факту, більше місяця, але я не міг на протязі першої неділі знати, що ця людина мене обмане
7. Дата порушення: 16.11.2023- 23.12.2023