Відмовлено .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

sh4wman

𝐦𝐞𝐧𝐲𝐚 𝐳𝐧𝐚𝐲𝐮𝐭
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
312
Реакції
85
Бали
33
1. Нікнейм гравця: Подолян Тюбикович
2. Особистий нікнейм: Кирило Вествуд
3. Клан порушника: DDTMS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: WellFamQ
5. Суть скарги: Суть скарги: Шановні адміністратори, вибачаюсь, що я вас так сильно навантажую останнім часом, всі докази у відео з описом всього, що відбувається нижче, це перезалив цієї скарги тик
6. Докази (скріншот/відео):

- Розбір самого відео з текстом

- Оригінальний відео доказ з паркування

- Оригінальний відео доказ з перехрестя

-
Скарга на мене та мого сокланівця

7. Дата порушення: 05.07.2024

Наталія Кова

Північна Україна
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
169
Реакції
85
Бали
48
Вітаю, шановний гравець. Всі відео докази, з порушеннями правил гри були розглянуті, а гравці отримали свої покарання.
Також ви писали в розділ скарг на адміністрацію про те, що нас вводять в оману, цитую ваші слова:" Я думаю що це в більшому схоже на обман адміністрації в тому, що немає повних доказів до їхнього фрапсу на 4 хвилини тривалості". Переглянувши особисто скарги, які були подані гравцями, і скарги, на які я дала відповіді "тут", повідомляю, що всі покарання гравцям видані вірно. Особисто я Ретельно прислуховувалася до кожної репліки гравця, який неадекватно висловлювався (у відео скарзі) і в подальшому видавала покарання. Те ж саме стосується і вашого посилання на відео "тут" де раніше була скарга на іншого гравця за дм без IC причини від лідера клану.
У скарзі ви конкретно вказали гравця, який порушив правила, і йому було перевидано покарання, але надаючи скаргу, ви вказали саме порушення від лідера клану, тому знову повторюю: всі гравці, які порушували правила, вже отримали свої покарання.
Відмовлено.​

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі