Розглянуто "187499 / RK" (доповнено)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Сталкер

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
121
Реакції
72
Бали
33
1. Нікнейм гравця: 187499
2. Особистий нікнейм: 215623
3. Клан порушника: MARLBORO
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: KILLERS
5. Суть скарги: Гравець без причини вбив поліцейського на радарі. Я ліквідував даного гравця. Він повернувся помститися.
6. Докази (скриншот/відео): повне відео сутички

ТаймКоди:
[0:05] - Я почув стрілянину
[0:10] - Гравець застрелив поліцейського без причини
[0:20] - Я розпочав стрільбу по гравцю
[0:43] - Я вбив гравця
[2:27 - 2:45] - Гравець приїхав помститися **RK**

7. Дата порушення: 02.08.2025

• Вподобайка
Реакції: Azot

Денис Верман

.......
Активний гравець
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
1,478
Реакції
443
Бали
168
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець [187499] отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA 6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. + 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. + 6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). + 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. - /pban 3

Гравець [215623] отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA 6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. + 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. - /jail 120

Клан KILLERS отримує попередження яке переростає у догану за порушення правил UKRAINE GTA 6.1.1 6.2. від модератора клану [1/3] [0/2]

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі