Розглянуто 197587/ NonRP, кпз ні за що.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
107
Реакції
37
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: 197587
  2. Особистий нікнейм: Наразій Климюк
  3. Суть скарги: Людина влетіла мені в зад мотоцикла і через мале хп померла, пан 197587 повязав мене просто так, і потяг до інтерєру поліції, там не відігруючи рп в плані того що не було адвоката ітд, взяв і хотів мене посадити,, ні адвоката ні розбирательств не було просто взяв без доказів ітд посадив в тьюрьму. Хоча я в чаті і не раз писав чому він мене затримав і те що в мене все знято на відео. Дуже странна ситуація. 00:01 людина врізаєтся в мене, 0:31 мене затримав і каже що я збив людину. 3:15 ставить мене в тьюрьму.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 19:15 14.09
  6. PS: якщо я тіпу щось не знаю то хочу щоб мені пояснили, і якщо є докази що я виноватий то нехай мені їх нададуть. ВІДЕО ТАКЕ ДОВГЕ БО ВІН СУМАРНО 10 МІНУТ СТОЯВ В АФК, І НЕ ЗНАЮ ЩО РОБИТИ, ПОКИ ЙОМУ НЕ ПІДСКАЗАВ ЙОГО НАПАРНИК.

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
107
Реакції
37
Бали
31
приємного перегляду дивитись як дуже досвідчений поліцейский стоїть афк половину часу. І коли найдети де він там відіграв рп тим що розсказав мої права і надав адвоката напишите.

Євген Київський

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
616
Реакції
284
Бали
68
Вітаю.

Так як гравець визнав свою провину, він отримає одну догану за порушення статуту + переатестація.

Розглянуто.

Upd

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі