Розглянуто 2.40/Макс Хейз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Заборний

Центральна Україна [01]
Реєстрування
19 Гру 2024
Дописи
280
Реакції
211
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Максим Заборний
2. Нікнейм порушника: Макс Хейз
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Проводив процесуальні дії щодо затримання особи, після чого без будь-яких підстав у мене зникли права, що є порушенням та відноситься до NonRP, оскільки це сталося на відстані.

2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. |
Варн
Тайм код: 1.37
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тут
6. Дата порушення: 27.11.25

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31
Шановний пане Заборний,

Хочу щиро вибачитися за те, що необдумано забрав у Вас права. Мої дії були поспішними та невиваженими, і я розумію, що це могло спричинити Вам незручності та непорозуміння.

Мені щиро прикро за ситуацію, що склалася. Запевняю, що це не було зроблено зі злим наміром, і я зроблю все можливе, щоб подібне більше не повторилося.

Сподіваюся на Ваше розуміння та вибачення. З повагою,

Також хочу підкреслити, що мені дуже важливо залишитися в НПУ. Я ціную можливість бути частиною колективу та готовий надалі працювати відповідально й сумлінно.

Я також розумію, що Ви, можливо, не хочете, щоб я залишався в НПУ після цієї ситуації. Але для мене це дуже важливо, і я готовий зробити все, що від мене залежить, аби довести свою надійність, виправити помилки та залишитися частиною НПУ.

Сподіваюся на Ваше розуміння та можливість виправитися.

Останнє редагування:

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня!
Після детального розгляду Вашої скарги на гравця Макс Хейз, адміністрацією було ухвалено наступне рішення:

Скаргу схвалити частково!

🔻 Призначити покарання:

Макс Хейз — Деморган 45 хвилин
за порушення пункту 6.19 — NonRP
Дії, що неможливі в реальному житті, порушують канони RP та логіку ситуації.

🧾 Пояснення рішення

У наданих доказах зафіксовано, що відповідач дистанційно позбавив свого колегу водійських прав, не маючи для цього RP-підстав і не відігравши жодних обов’язкових дій. Подібні дії:

• є нелогічними та нереалістичними в межах рольової гри,
  • суперечать принципам адекватної взаємодії всередині фракції,
  • порушують нормативи виконання службових обов’язків.

З огляду на це дії гравця кваліфіковано як NonRP, що підпадає під пункт 6.19.

⚠️ Додаткові адміністративні заходи

На підставі виявленого порушення, а також відповідно до внутрішнього регламенту НПУ, адміністрація зобов’язує:

🔻 Лідерський склад НПУ

• Видати догану гравцю Макс Хейз за порушення статуту, пункт 3.29.
  • Провести додатковий інструктаж серед особового складу щодо коректного виконання процедур та підвищення уважності під час здійснення службових дій.

В рішенні було враховано вибачення відповідача, та його чистосердечне зізнання щодо ситуації

Схвалено частково

(Розглянуто)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі