Розглянуто 204699 | DM car | DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Макрен.

Центральна Україна | 01
Реєстрування
15 Гру 2024
Дописи
121
Реакції
28
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Олег Фостер
  2. Особистий нікнейм: Богдан Барілко
  3. Суть скарги:
  4. Я був у патрулі, побачив порушника, який порушив статтю 2.15 Їзда по зустрічній смузі, я запинив його, потім представився, запропонував показати посвідчення для ознайомлення, громадянин відказався, потів я запитав, чому порушуємо, сказав статтю яку він порушив, він трошки постояв, і почав втікати, я відповідно почав погонію, потім за нами поїхала ще одна машина, вона їхала до моменту поки я не зупинив порушника, потів я затримав громадянина по статті 9.8 втеча від погоні, затримав, повів за себе, посадив в машину, все як положено, потім як я почав їхати до поліції, хотів відразу зачитати Міранду порушнику, пояснити йому його права, тільки я розвернувся і почав їхати, по моєму службовому автомобілі почався вогонь, я так зрозумів, що та людина яка стріляла, вона хотіла мене вбити, щоб я не посадив порушника, потім я відповідно вийшов з автомобіля, дістав порушника, відбіг за автомобіль щоб мене не вбили, дістав тайзер для випадку того щоб якщо та людина яка стріляла підбігла до мене, я зміг його затримати, я забіг за автомобіль з порушником, порушника та людина вбила, відповідно я не зміг його затримати, потів я начав сідати до свого служебного автомобіля, його знову зламала та людина, я знову забіг за автомобіль, потів я почав підбігати до людини яка стріляла, щоб затримати його по статті 1.1 а сами вбивство, так як він вбив мого затриманого, ну він почав втікати, так як у мене був зламаний служебный автомобіль, я б не встиг його догнати, він або би кудись уїхав, або вийшов з гри, я закінчив патрулювання, так як уже підходила 10 година, а самому дозволено їздити без коллеги до 10 години ранку. Прошу покарати дану людину за:
    6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
    6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин.
  5. Докази (скріншот/відео):
    1. Порушення від ігрока за яким була погонія
    2. DM car
    3. DM
  6. Дата порушення: 20.12.2024

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,319
Реакції
1,116
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Гравець 204699 отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Гарної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі