Розглянуто 205441/пограбування в зз + без рп + викрадення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Вінстан

Кошовий отаман
Ігровий Помічник
Реєстрування
27 Бер 2025
Дописи
72
Реакції
82
Бали
63
1. Нікнейм гравця:Роман Терорист
2. Особистий нікнейм:Нєкіт Вінстан
3. Клан порушника:ANGELS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: HaunterdFamQ
5. Суть скарги: Він порушив [3.3 3.4 3.5 3.8 3.10 3.2 без рп це пограбування] я хочу щоб мені повернули речі які викрали
[Тайм код без рп надів кайданки 00:16] [Тайм код пограбування на гроші 00:19 і викрадення речей 00:31 викрадення 2:25]

6. Докази (скриншот/відео):тик
7. Дата порушення:30.05.2025

Останнє редагування:

Денис Верман

.......
Активний гравець
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
1,478
Реакції
443
Бали
168
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець [205441] отримає покарання за Порушення правил проведення пограбувань 3.3. Усі нападники мають бути в масках; + 3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; + 3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; + 3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб - /pban 3

Гравець [143814] отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються - /jail 30

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. + 6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. - /pmute 120

Також гравець [205441] отримає блокування за обхід бану

Для компенсації зверніться в розділ скарг на адміністрацію

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі