Розглянуто 207768, 207771 // NonRP ЗСУ!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Чер 2024
Дописи
86
Реакції
58
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: 207768, 207771
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Антонович
  3. Суть скарги: Збираю бутилки по нонрп драй два грузовики ЗСУ поїхали і по мені без причини відкрили вогонь!(цього нема на відео прошу вас перевірте будь ласочка по логам), далі я за ними і без причини стріляли по мені хоть від мене неяких погроз не було далі по мені вдарили тайзером та ростріляли коли я у відключці від тайзера лежав. Оце справжні ''РП люди'', прошу покарати!!! За Київським часом приблизно 11:57:27 - проїхали ЗСУ та без причини відкрили вогонь+по нонрп драйв поїхали! Також скажу з приводу чому я відкрив вогонь у відповідь?: я підійшов до них нічого не казав вони відкрили вогонь мені це не сподобалося я дістав зброю і для самозахисту захищявся.
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення: 09.01.2025
    Тайм-коди:
    2:30 - Без причини по мені відкрили вогонь
    2:33 - Також відкрили вогонь по моєму авто
    3:26 - Намагався вдарити тайзером що є PG!
    3:33 - Використав тайзер задля переваги щоб мене ростріляти!!! замість того шоб взяти в кайданки та передати НПУ/СБУ!

Євгеній Малиновський

Центральна Україна
Реєстрування
14 Кві 2024
Дописи
141
Реакції
102
Бали
88
Вітаю шановний гравець!
Розглянуваши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець: 207768 отримує покарання
- 6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
Гравець: 207771 отримує покарання:
- 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі