Azot
Поважний гравець
- Реєстрування
- 4 Гру 2022
- Дописи
- 94
- Реакції
- 143
- Бали
- 38
- Нікнейм гравця: 207985
- Особистий нікнейм: Бодя Ставрік 182643
- Суть скарги:Порушення статтей в великій кількості.
Почнемо :
Від'їхавши трохи далі щоб відкрити свій багажник , мені блимнули спец.сигналом - зупинився . Добровільно , щоб було зручно вийшов з авто . Попросив пред'явити документи , я не сперечався ( Хоча на це не було ніякої причини ) . Що за перевірка тех.паспорту на парковці ? Та ще захотів перевірити водійське .....
Гаразд , щоб вночі нікого не затримувати , послухаюсь .Йдемо далі . Знайшов в мене штрафи на 61.5к грн . Спитав чому не сплатив , я ж відразу почав писати йому відповідь , а коли майже дописав (Це було доволі швидко) він вже почав затримувати .
При приїзді в НПУ , почалась біганина та суперечка з його дружком . Пішли до низу проводити арешт далі . Реалізації прав не було!
При його питанні : " Чи будете ви реалізовувати свої права" , я відповів : "Адвоката" , але ж він вирішив увімкнути ігнор цього прохання .Після наступної перевірки він не знайшов в мене ліцензію на зброю , функціонально мені чомусь було заборонено її показати ( Відео що ліцезія на зброю в мене є , нижче у пункті "Докази" ) . Почав проводити обшук , хоча "Обшук без явної причини".
Запропонував вирішити це питання та не саджати мене за 200к грн на карту ( Хоча в самому початку нашої зустрічі я йому казав що коштів на картці в мене нема ) . Продовжив далі казати що в мене дійсно нема на картці 200к , лише 28к (Запропонував через налл ) , він не захотів . Вилучив в мене зброю , петру та алко . "Адвоката й досі нема "
Далі переченнь моїх зауважень :
1. Яка була причина зупинки та перевірка документів ? Моє авто стояло на парковці , номера були , порушень не було , Розшуку теж нема .
2. Що це за "Даю Вам 5 секунд на відповідь " ???? Я навіть написати толком не встигаю.
3. Відібрав зброю бо нема ліцензії на зброю . Як нема якщо вона при мені , а в стяжках та перед ним ( Видно на відео , я не міг цього показати ) , лише коли був за гратами .
4. Чому з нами катается його друг , дражнить його? По його словам це вже не перший такий злочин з його сторони./
Тобто якщо він вирішив просто так мене перевірити та затримати без яких то підстав , то все інше не може рахуватись за дійсне .
Стаття 10. Поліцейський зобов’язаний
2) Професійно виконувати свої службові обов’язки відповідно до вимог затверджених законом.
3) Поважати і не порушувати прав і свобод людини.
Стаття 15. Перевірка документів
1) Поліцейський має право вимагати в особи пред’явлення нею документів, якщо:
- Людина порушує громадський порядок.
- Людина порушує правила дорожнього руху.
- Людина підозрюється у вчиненні адміністративного або кримінального правопорушення.
- Людина схожа на особу, яка перебуває в орієнтуванні.
- Людина перебуває на території чи об’єкті спеціального режиму.
- Людина має зброю або боєприпаси.
- Людина керує автомобілем, який перебуває в орієнтуванні.
- Людина перетинає блок-пости. / стаціонарні пости патрульної поліції
- Людина здійснила виклик працівників поліції через спец-лінію 102.
- На людину надійшов виклик через спец-лінію 102.
- Під час проведення оперативних відпрацювань за дорученням Президента або Генерала НПУ за згодою керівництва ВРУ.
Я нічого не порушив , зброї на спині та в руках не було , в орієнтуванні мене та мого авто теж не було
Стаття 16. Зупинення транспортного засобу
1) Поліцейський має право зупинити транспортний засіб:
- Якщо водій порушує правила дорожнього руху.
- Якщо водій керує пошкодженим транспортним засобом.
- Якщо транспортний засіб перебуває в орієнтуванні.
- Якщо транспортний засіб перебуває на транзитних номерних знаках.
- Якщо транспортний засіб перетинає блок-пости.
- Якщо транспортний засіб заїхав до території спеціального режиму.
- Якщо водій транспортного засобу здійснив виклик працівників поліції через спец-лінію 102.
- Якщо на транспортний засіб надійшов виклик через спец-лінію 102.
Теж саме , сівши в авто та проїхав трохи далі бо не міг би відкрити багажник . Нічого не порушив . В орієнтуванні не було. - Докази (скріншот/відео):
Доказ 1 : Мої дії перед затриманням 30сек
Доказ 2 : Затримання 30сек
Доказ 3 : Поїздка до НПУ та грається зі своїм другом 1хв17сек
Доказ 4 : Дорого до Кабінету 30сек
Доказ 5 : Проведення Процесуальних дій : ТаймКод : (00:00 - 02:00 Бегали по НПУ) (02:00 - 10:00 Процесуальні дії з порушенням про вилучення зброї )
Доказ 6 : Доказ що в мене є Ліцензія на зброю - Дата порушення:
01.05.2025
Останнє редагування: