Розглянуто 2283/ Ухід в ЗЗ, Ухід в інтер'єр, PG, MG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝔽ℝ𝕀𝕊𝕋𝔸𝕐𝕃𝕆

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Сер 2025
Дописи
81
Реакції
83
Бали
23
1. Євгеній Бекерський
2. Максим Карбюратор
3. UPTOWN
4. FALCONE
5. Велась перестрілка, але данний гравець ПГешив(під час того як я стріляю по мньому б'є кулаками мене), далі починає тікати в зелену зону біля бункерів, а потім щей заходить у бункер, стосовно мого пострілу коли гравець зайшов в зелену зону, перепрошую це було випадково я ще почав стріляти коли він був не в зеленій зоні
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.22. "Ухід в інтер'єр" - Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо). | Варн
6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн
6. Букет💐
7. 19.08

Еліс Скакун

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
266
Реакції
77
Бали
73
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу виношу наступний вердикт:
Гравець 2283 отримує покарання за
MG - /pmute 30
PG + Ухід в інтер'єр + Ухід в ЗЗ - Варн

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі