Розглянуто 24693 || Некомпетентність Non rp дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Бандеров

UKRAINE GTA | Легенда
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
90
Реакції
108
Бали
46
  1. Нікнейм гравця:#24693
  2. Особистий нікнейм:Микита Бандеров
  3. Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація! Дана особа під айді 24693 на тайм коді 0:41 Затримала мене не по тій статті яка треба а саме непідкорення та порушення порядку хоча ніякого неппідкорення не було було так порушення порядку 2. в офтоп сказав защо мене затримав хоча мав сказати по рп тайм код 0:54 3. Не зачитав міранду коли ми їхали хоча я просив це зробити тайм код 01:15 4.Писав капсом на червоний 01:48 5.Сказав закрив двері офтоп хоча мав ззакрити по рп 02:12 6.Сказав що якщо у мене є розшук то я немаю права на адвоката але я маю право по закону и там написані права затриманого
    2)мати захисника та побачення з ним „віч-на-віч” до першого допиту;
    2:41
    7.Почав пробивати по базі КПК хоча навіть не бачив мій паспорт доки я йому не сказав що це НРП
    3:10
    8.Запросив мій паспорт я його попросив назвати підставу кодекс та статтю по якій мене було затримано він назвав лише причину та не статтю не кодекс не назвав 4:09
    9.Після того як я попросив йому назвати статтю затримання він сказав чому я ма і почав казати що я не підкорююсь 4:13
    10.Жоско нон рп видає розшук без прчини без паспорта не зняв відбитки пальців видав розшук 4:54- 5:39 Видав розшук без причини

Для ГС Держ
  4. Докази (скріншот/відео):Тиць Тайм коди вище.
  5. Дата порушення:08.01.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі