Зачинено ...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Бакарді.

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
214
Реакції
85
Бали
48
1. Нікнейм адміністратора: Андрій Стоун
2. Особистий нікнейм: Євген Бакарді
3. суть скарги Андрій Стоун видав мут за нецензурну лайка про (пи*** путина) я зараз знаходжусь в прифронтовом місті кажен день нас обстрілюють каби та дрони кожен день шанс того що саме тебе може прибити чимось я висказав про путіна лайку в віп після нової тривоги (вони майже не виключаються) та адміністратор мене замутив я живу кожен день в такому як обьяснити страху а він мутить за (лайку про путіна) я дуже не задоволений цим покаранням адміністрація та за таке відкидувати це вже край для мене.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. 22.02.2025

Євген Бакарді.

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
214
Реакції
85
Бали
48
5.18. "Розпал міжнаціональної ворожнечі" - Заборонені релігійні провокації, а також образи, пов'язані з релігійною приналежністю гравця. Прояв ненависті щодо політики будь-якого уряду, політичні провокації в будь-яких проявах, образа влади та уряду. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні Бан 6000

Євген Бакарді.

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
214
Реакції
85
Бали
48
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин видав адміністратор хочу навіть в реальному житті його в новинах, людних місцях, бувало що навіть призидент завульовано казав не бачу проблем, ми ж в РП!!! світі та відштовхуемося від нього.

Євген Бакарді.

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
214
Реакції
85
Бали
48
5.19. "Розпал міжнаціональної ворожнечі" - Заборонений прояв нацизму / расизму, прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні Перманентний бан

Євген Бакарді.

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
214
Реакції
85
Бали
48
как обьяснить просто устал от войны хочу свободно говорить что думаю про путина и всю его жизнь вообще у нас Открытая страна

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Порушувати правила та виражатись нецензурною лайкою на весь сервер, враховуючи що у нас грає багато дітей, заборонено, навіть якщо вони направлені на агресора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі