Розглянуто 2703 масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталік Миколенкo

Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
300
Реакції
215
Бали
88
Веб-сайт
t.me
  1. Нікнейм гравця: 2703
  2. Особистий нікнейм: Віталік Миколенко
  3. Суть скарги: Гравець, який перебував зі мною в одній камері, дозволяв собі нецензурні висловлювання та використовував негативний контекст. Прояви прихильності, зокрема поцілунок, не є порушенням правил, тим більше, коли це стосується сім’ї. Всі користувачі повинні дотримуватися однакових правил UG.

Відео тайм-код:

00:01 - MG
    00:05 до 00:20 - неадекватні висловлювання також знов MG
    00:56 - використання нецінзрной брані

Щоб не розписувати кожну секнуду хочу наголосити що впродовж всього відео дана особа використовувала нецензуну лексику.

02:15 - повторне MG
    02:20 до 02:51 - нічого такого не було
    03:06 - рахую як образа ( на росуд адміністраці )

Хочу також додати кілька слів щодо ситуації. Використання поцілунків не заборонене, особливо враховуючи, що ми одружені в грі. Натомість інша сторона грубо порушувала правила UG і повинна отримати справедливе покарання. З мого боку не було жодних порушень чи провокацій – я не писав образливих повідомлень у чат і не принижував людину. Якщо їй щось не сподобалося, вона могла висловити це адекватно або просто не реагувати.

Прош якісно розглянти!
  4. Докази (скріншот/відео): Все тут
  5. Дата та час поршення: 10.03.25 22:03

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
960
Реакції
1,739
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравця Марія Миколенко [2703] буде покарано згідно правилам UG:​
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
+

5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
+

5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Гравця Віталік Миколенко [229] буде покарано згідно правилам UG:​
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі