Відмовлено .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лип 2024
Дописи
19
Реакції
25
Бали
58
  1. Нікнейм адміністратора: михайло ведмидь
  2. Особистий нікнейм: Ваффеос Грек
  3. Суть скарги: просто видав мені деморган за перешкоду хотя ніякої перешкоди не було він просто зупинив мого друга а я біля нього стояв а цей мене відкинув за перешкоду де її не було. раніше я за ним їздим але я не дбшв не дмв. Просто їхав за ним зделека і нічого не було він зупинив мого друга я підїхав і все.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Click
  5. Дата походження: 13.06.25

Milky

Козак
Блогер
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
10
Реакції
21
Бали
48
Вітаю.
Покарання Вам видано о 13:56 на відеодоказах видно що о 13:50 ви почали їздити за мною і перешкоджати.
На відео 0:20 коли ви до мене підїхали я вас попросив перший раз не перешкоджати, на що ви відповіли "що ви не на трансляції і просто катаєтесь", я попередив що за перешкоду знімальному процесу може бути БАН до 3х днів (це не залежить чи ви на трансляції в цей момент чи ні) і попросив Вас не кататись за мною. Реакції від вас 0.
Весь цей час ви продовжували за мною кататись і о 13:55 в мене врізались і я ДРУГИЙ раз попросив не перешкоджати, а далі посадив на самий мінімальний термін 15 хвилин.

Доказ вашого порушення.

8.2. Заборонений стрим снайпінг. | Деморган 30-90 хвилин
8.3.
Заборонена перешкода знімальному процесу. | Деморган до 60 хвилин
8.4.
Заборонений зрив знімального процесу. | Варн / Бан до 3 днів

Реєстрування
6 Лип 2024
Дописи
19
Реакції
25
Бали
58
на вашому відео видно що після вашого попередження на 0.20сек я тримав дистанцію від вас і не підїжав а інший граваць взагалі вас навмисно дбшв. З моєї сторони такого не було. Уже після цього ви зупинили мого друга і я вже тоді підїхав тому що це мій друг і я не думаю щоб я там просто стоячи мовчки десь перешкоджав-зривав знімальний процес та стрімснайпив щоб ви мене за це відкинули

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання видано вірно, на доказах блогера видно ваші порушення, в наступний раз не заважайте знімальному процесу, оскільки це перешкоджає розвитку проекту, дякую за розуміння.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі