Розглянуто )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лип 2024
Дописи
19
Реакції
25
Бали
58
  1. Нікнейм гравця: на видео
  2. Особистий нікнейм: Вафеос Грек
  3. Суть скарги: 1.PG(гравець б*є мене кулаками коли я в нього стреляю) 2 .Образи + Неповажне ставлення 3.Ухід від рп а семе - 6.22. "Ухід в інтер'єр" - Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо). | Варн
  4. Докази (скріншот/відео): Click
  5. Дата порушення: 20.06.25 Своє покарання я вже получив)

Брітні Рейвенс

ГС Неоф | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
4 Сер 2023
Дописи
1,638
Реакції
549
Бали
198
Вітаю!

Переношу вашу скаргу у відповідний розділ.

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу виношу верндик, гравець 96236 отримує покарання: 6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60 хвилин, 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15 хвилин. 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 20 хвилин. 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 15 хвилин.

Гравець 68571 отримує покарання: 6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 75 хвилин. А щодо ухіда в інтер'єр є виняток згідно з гагальними правилами GTA Ukraine:

Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі