Розглянуто .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Меттью

Поважний гравець
Реєстрування
24 Гру 2023
Дописи
325
Реакції
180
Бали
61
1. Дмитро Скакун
2. 36379
3. Вчора я залив скаргу на гравців з ворожого клану. На мою думку, адміністратор некоректно відповів на скарги.

На першій скарзі гравці, гравці знесли мені 50 хп під час того, як стріляли по гравцю з мого клану. Адміністратор відповів, що це було випадково. Можливо це було випадково, але гравці завдали мені шкоди і мені потрібно було чекати ще хвилину, щоб зайти на територію, тому що у мене вже не було половини бронижелета та кд, щоб використати петрушки. Цим самим вони отримали перевагу

На другій скарзі, гравець цілеспрямовано відкрив по мені вогонь та наніс мені 30 хп та дав кд. Із за цієї ситуації не зміг вчасно використати петрушку. Також в мене вже був пошкоджений бронижелет. Отже, гравці мали перевагу над нами

У правилах зрозуміло пише, що заборонено наносити шкоду за межами території, але адміністратор ніяк на це не зреагував, назвавши це випадковістю, але із за цієї випадковості гравці ворожого клану мали перевагу над нами

Прошу перерозглянути скарги та видати покарання
4. 1 2
5. 10.07.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, великої шкоди та переваги, як Ви вказали - завдано не було, тому видавати покарання клану, конфісковувати територію за ці ситуації дійсно не є доцільним, правилами також вказано, що у таких випадках міра покарання може змінюватись на розсуд ГС/ЗГС. Але, видати покарання гравцям клану, які порушували правила буде справедливим, тому гравці, які наносили шкоду отримають покарання у вигляді деморгану.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі