Розглянуто ...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артишок

Поважний гравець
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
120
Реакції
108
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Дарк
  2. Особистий нікнейм: 33316
  3. Суть скарги: такая ситуация, меня откинули по жалобе ( тик ) за :
    6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15 хвилин

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 20 хвилин
    6.17.1. "Постійний відкат" - Заборонено постійно відкатувати дії. | Деморган 20 хвилин

5.15. "Згадка рідних / родичів у негативному контексті" - Заборонена згадка родичів у негативному контексті. В тому числі "MK", "МQ". | Бан 3 дня
    2.1. Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес. | Варн //

я согласен с первыми 3 порушеннями но мк и перешкоди небыло
    начнем с того что автор самого видео обрезал звук на видео и с самого начала видно что он подьехал ко мне и спровоцировал меня на оск но обрезал звук чтобы этого небыло слышно, администратора Артема Дарка это не волнует, само "мк" небыло там слышно с помехами но слышно что я сказал "ало свинота" и никакого оск родни небыло

теперь перешкода, ее также небыло потому как до бизвара осталось 6 минут, и автора я не убил а снес ему броник
    эсли автор видео захочет могу возместить ему броник изза которого он по сути заливал эту жалобу

очень жаль что сейчас есть администраторы неофа которые не розбираються а выдают покарання по блату:)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ниже
  5. Дата походження: 31.08.2025

Вкладення

• 1756673327052.png
    1756673327052.png
    35.6 Кб · Перегляди: 51

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,803
Реакції
2,018
Бали
253
Вітаю, блокування зняте, передивився відкат, почув, що були за слова.
Щодо покарання за перешкоду - також буде зняте, переглянули ситуацію.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі