Розглянуто #322 Олексій Костенко// Багоюз та чисельні порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Браун

02 | Західна Україна
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
89
Реакції
52
Бали
73
1.Нікнейм гравця: Олексій Костенко
2.Особистий нікнейм: Роман Опанович
3.Суть скарги: Громадянин ((Друг затриманого)) прибіг до кімнати допиту, та кусачками звільнив затриманого і вийшли з гри двоє.
Через 10-20 хвилин вирішили через КПК знайти і затримати громадянина. ((Перед тим перевіривши через відбиток його пальця)).
Після 60-90 хвилин їзди зупинилися на мисливському магазині. ((Де затриманий тобіж друг Олексія забіг в бізнес. Та Олексій як власник бізнесу закрив вхід до бізнесу.
Чекавши 10-20 хвилин під бізнесом ми з напарником вирішили затримати Костенка та іншу людину за співучасть і покриванні порушника.
Підїхавши до ГУ витягнули їх з авто і 2 порушника побігли собі в кайданках в сторону гори....
1. Багоюз
2. Вихід під час рп (( взяв відстібнув і ніби його тут немає вийшов...
3. Спів участь з ОПГ знаходячися в фракції
4. Прогул робочої зміни.
4.Докази (скріншот/відео):
1. Затримання:
2. Багоюз
3. Прогул робочої зміни: 0:07 секунда
4. Взаємодія з ОПГ можна побачити на фрапсі №1 або №5. Якщо доказів стосовно цього мало тоді можу надати більше
5. Момент визволеня з кайданок
0:50 секунда і до кінця
5.Дата порушення: 06.11.2024

Енді Джонсон

Західна Україна
Реєстрування
10 Бер 2024
Дописи
334
Реакції
213
Бали
48
Вік
23
Вітаю,
стосовно Вашої скарги:

1. Затримання: | Відео де ви проводите затримання, не помічено жодних порушень
2. Багоюз | Гравця було звільнено з наручників за допомогою кусачок, порушень немає
3. Прогул робочої зміни: 0:07 секунда | На годиннику 20:46, я думаю в такий час прогул не критичний для того щоб видавати покарання гравцю

Проте є порушення правил державних організацій з наступних пунктів скарги:
4. Взаємодія з ОПГ можна побачити на фрапсі №1 або №5. Якщо доказів стосовно цього мало тоді можу надати більше
5. Момент визволеня з кайданок
Тому гравця Олексій Костенко [6810179] буде покарано у вигляді варну за порушення правил державних організацій, а саме:
2.41. Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі