- Реєстрування
- 2 Гру 2024
- Дописи
- 220
- Реакції
- 162
- Бали
- 88
- Вік
- 15
Я, громадянин України Діма Буданов, подаю заяву до прокуратури на громадян Денис Денчикович, Віктор Самойленко та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: Служба безпеки України, Національна Поліція України
Детальний опис правопорушення: Ми заїхали на бп по нам відкрили вогонь ми відїхали назад та по нам продовжували стрілянину ми заглушили двигун та стояли але по автівці навмисно продовжували стріляти без підставно це вже є порушенням застосування стадії сили нам навіть не було надано попередження також хочу додати що співробітник СБУ поводив себе дивно та без субординації є ймовірність що він під впливом наркотичних речовин або алкоголю.
Накладення санкцій або компенсацій: На розсуд суду
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 28.03.2026, 12:58
До скарги до прокуратури додаю:
Якщо наданого відеодоказу буде недостатньо для розгляду, за запитом готовий надати додаткові матеріали та інші докази.
Електронна копія ID-картки: ID-картка
Номер телефону , електронна пошта: colonel_04_ (дс)
Організація: Служба безпеки України, Національна Поліція України
Детальний опис правопорушення: Ми заїхали на бп по нам відкрили вогонь ми відїхали назад та по нам продовжували стрілянину ми заглушили двигун та стояли але по автівці навмисно продовжували стріляти без підставно це вже є порушенням застосування стадії сили нам навіть не було надано попередження також хочу додати що співробітник СБУ поводив себе дивно та без субординації є ймовірність що він під впливом наркотичних речовин або алкоголю.
Накладення санкцій або компенсацій: На розсуд суду
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 28.03.2026, 12:58
До скарги до прокуратури додаю:
Якщо наданого відеодоказу буде недостатньо для розгляду, за запитом готовий надати додаткові матеріали та інші докази.
Електронна копія ID-картки: ID-картка
Номер телефону , електронна пошта: colonel_04_ (дс)