Схвалено .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Айси

Козак
Реєстрування
19 Сер 2025
Дописи
1
Реакції
6
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Тим Олександрович
  2. Особистий нікнейм:Айси Лато
  3. Суть скарги: забанили за образу адміністрації, провівши вже 4 дня в бані, я визнав свою помилку, прошу вибачення перед адміністратором, що його образив, хочу вибачитись , за 4 дня я усвідомив що мої дії були не правильними , обіцяю надалі бути уважнішим , та дотримуватися всіх правил, мені прикро що я таке сказав , я зробив висновок , дякую за розуміння та ще раз вибачаюсь, перед адміністратором, Тім Олександрович, приношу свої вибачення за сказанні мною слов Хочу щиро перепросити за свою поведінку та ті неприємності, які я міг спричинити. Я усвідомлюю, що допустив помилки, і розумію, що мої дії були недоречними та неповагою до Вас Ще раз прошу вибачення і дякую Вам за Ваше ставлення та мудрість.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
  5. Дата походження:21.09.2025

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!

Враховуючи те, що ви просиділи чотири дні в бані за образу адміністрації, вам надається шанс повернуться до гри раніше терміну ніж планувалося, тому чекайте остаточну відповідь від ГА або ЗГА.

Приємного вам дня!​

Останнє редагування:

Олексій Маск

ГА | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
830
Реакції
339
Бали
68
Вітаю!
Враховуючи думку Адміністратора блокування буде знято, сподіваюсь Ви зрозуміли свою помилку та зробили висновки.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі