Андрій Стрілець
Новий гравець
- Реєстрування
- 24 Гру 2024
- Дописи
- 3
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
1 Id : 4597 2 ID:6858816 мене викинула людина на бмв я був на роботі снігоприбиральника їхав мене збила бмв це побачила поліція хоча вони бачили бмв яке перед їми зїхало з зустрічної на свою смугу але вони їх не зачіпила а мене зупинили виписали штраф 48000 грн та посадив в тюрму за не підкорення тому що мені це не сподобалось і я відстоював свої права та мені збило рейси 6 рейсів та я на більшу половину проїхав 7 і це дуже дорого мені обішлось через некоректну роботу поліції мій нік в грі Андрій Стрілець я надіюсь що хочаби якось покарали поліцейський мені не потрібно нічого повертати просто поліція зупиняла кожно та перед тим як забрати мене ще оштрафували одного гравця притому що я їхав за ним і він не проїхав на червоний але вони його за це оштрафували
Одного разу мене зупиняли поліцейські за теж заме але вони мене не оштрафували бо я їм сказав теж саме що мене викинули я одразу виїхав на свою полосу і вони сказали ну добре ми розуміємо не будемо штрафувати
Одного разу мене зупиняли поліцейські за теж заме але вони мене не оштрафували бо я їм сказав теж саме що мене викинули я одразу виїхав на свою полосу і вони сказали ну добре ми розуміємо не будемо штрафувати
Останнє редагування: