Зачинено .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Жов 2025
Дописи
10
Реакції
6
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Ліззі Якотюкович
2. Нікнейм адміністратора:Станіслав Нікончук
3. Суть скарги:
Шановна Адміністрація , попрошу зняти мені покарання у вигляді Warn. Тому що в мене трапився виліт під час затримання - а Адміністратор не запитавши у Керівництва , логи з моїм вилітом видав покарання.
Попрошу зняти Warn та видати покарання Адміністратор за халатне ставлення.
4. Доказ отриманого покарання(скріншот/відео)- тут
5. Дата порушення:10.01.2026

Останнє редагування:

Станіслав Нікончук

Північна Україна ❤️
Реєстрування
10 Жов 2024
Дописи
233
Реакції
260
Бали
108
Вітаю!
WARN вам було видано за ситуацію на ВЧ, ви напали на ВЧ в не дозволений час тим самим порушивши правила нападу на ВЧ 2.1, 2.6, 2.7.

2.1.Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб.
| Деморган 60 хвилин
2.6. Заборонено заїжджати в бункер на будь-якому транспортному засобі або створювати перешкоди ним, перекривати вхід до бункера / мітки транспортним засобом або ставити об'єкти для створення штучних перешкод до бункера. | Деморган 60 хвилин
2.7. Заборонено нападати на територію військової частини в заборонений час. | Деморган 60 хвилин

Також після того як я покарав вашого напарника ви вийшли з гри тим самим порушили правило Ukraine GTA 4.7.

4.7. "Вихід під час видачі покарання" - Заборонено вихід з гри з метою уникнення покарання від адміністрації за порушення правил сервера. | Видача х2 покарання

Сумарно ваше покарання становило 360 хвилин: Порушення правил нападу на ВЧ 180 хвилин + Уникнення покарання х2.
Згідно правила Ukraine GTA 6.49.

6.49.Якщо покарання у вигляді деморгану перевищує 180 хвилин буде видано попередження.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі