Розглянуто ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
682
Реакції
515
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Акіро Форбс
2. Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
3. Суть скарги:Незрозуміле та некомпетентне об'яснення , адміністратор відкидає за DM , а об'яснює зовсім інше , якщо в першу чергу в скарзі я звернув увагу на правило:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.

Де будь хто якщо відкриє вогонь у відповідь , то покарання не буде важатись порушеним! Але адміністратор начхав на ці всі примітки , на мою думку потрібно щоб адміністратор сів повчив правила всі , особливо Неоф !

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): КЛАЦ
5. Дата порушення:17.01.26

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
682
Реакції
515
Бали
153
Акиро а на что ж ти жалуешься на Тима если он тебе ответил все правильно , Ви терор группа и ти должен был все пункти прочитать сам а не описывать первые свои выгодные пункти .То что ви на картели это не дает вам повода нарушать и стрелять во всех подрят тем более Держслужбовцев, это правило попадает только когда ви тулитесь с кланами но не как Державних органов. Все правильно он тебе написал сначала ти должен бил подойти к предупредить полицейского и то вас должно быть в два раза больше что бы был пункт про терор группу,а так ти сам первий начал стрелять в него, ахах и убежал Забафался и конечно в итоге ти его убил. А говорите что госка не может стрелять,госка может даже без сух пая кланов разносить))). Так вот вас должно было быть 2-3 человека на одного НПУ согласно правилам терор группы. О чем ти жалуешься на тима. У тебя была айти ситуация? ти подошел и начал стрелять в держслужбовця когда он проводил процесуальні дії)
Передивись спочатку за що він мене откинув , та відкрий пункт правил де вказано:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.

В даному випадку госник відкрив також по мені вогонь , тому покарання DM , неповинно було застосуватись!
Якщо ти говориш те що я кудась втік , лиш для того щоб зарядити емку , так як тіп із сухпайком який без кд закидається завжди був зеленим і йому було всеодно чи в нього стріляють чи ні! Дайте неоф тоже сухпайок , щоб було на рівні хілка , то виграє ту битву тільки тей хто вміє стрілятись!
Давай дивимось на всю ситуацію , мені протібно заробляти мінусовий рейтинг в клані , для цього як мінімум треба вбивати людей(тим більш неважливо яких) Тому я думаю , спочатку треба щоб зробити нормальні прокачки , де ти не маєш вбивати всіх підряд , тим самим небуло б таких спорних ситуацій!
Також правила давно давним можна змінити , бо один неоф безпроблем справиться з одним госником!

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,534
Реакції
990
Бали
253
Вітаю!

Відповідь надано у попередній скарзі. З адміністратором буде проведено бесіду.
Надіємось подібних ситуацій не повториться.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі