Розглянуто 36384

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Клин

Козак
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
63
Реакції
17
Бали
11
  1. Нікнейм гравця:36384
  2. Особистий нікнейм:1731
  3. Суть скарги: затримання без причини(я сидів в афк в машині бо на секунду мав відійти я прихожу до компа мене витягнули з машини я сів вони кажуть виходити я питаю шо таке вони дають попередженя я сказав дайте хоть стану на бардюр я віїхав буквально на 2 метра задом а не втікати вони ростріляли машину витягнули хотіли вдарити тайзером не попали я почав втікати потім мене затримали та видали 3 статі не сказавши за шо і які) я хочу переглянути докази шо я порушив і які статі виписали бо я тіки втік хоча хотіли затримати без причини я почав втікати
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:08.02.25
    тайм коди від 09:00 він почав видавати розшук та садити(я хочу докази його а не шо він шось порушив немає доказів шо він без причини я хочу побачити його відеодокази де я шось порушив)

Скарга

Юра Фернандо.

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
246
Реакції
76
Бали
33
  1. Нікнейм гравця:36384
  2. Особистий нікнейм:1731
  3. Суть скарги: затримання без причини(я сидів в афк в машині бо на секунду мав відійти я прихожу до компа мене витягнули з машини я сів вони кажуть виходити я питаю шо таке вони дають попередженя я сказав дайте хоть стану на бардюр я віїхав буквально на 2 метра задом а не втікати вони ростріляли машину витягнули хотіли вдарити тайзером не попали я почав втікати потім мене затримали та видали 3 статі не сказавши за шо і які) я хочу переглянути докази шо я порушив і які статі виписали бо я тіки втік хоча хотіли затримати без причини я почав втікати
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:08.02.25
    тайм коди від 09:00 він почав видавати розшук та садити(я хочу докази його а не шо він шось порушив немає доказів шо він без причини я хочу побачити його відеодокази де я шось порушив)

Скарга
Вітаю!
Скарга буде перенесена у відповідний розділ.

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, переглянувши Вашу скаргу, виношу таке рішення:
Так як Ваш відеодоказ не є повним, бо самого порушення правил дорожнього руху чи інших на відеодоказі немає.
Запросив відеодоказ у співробітників НПУ, але у них його немає.
Тому, за Вашим відеодоказом рішення таке:

Гравці 36384 та 1062 отримають покарання за відповідний пункт у статуті МВС: 2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження

Гравець 1731 отримає покарання: (за відкриття дверей у кайданках) 6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі