Зачинено ...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валерія Картель

Поважний гравець
Реєстрування
11 Чер 2025
Дописи
66
Реакції
109
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Валерія Картель | 95002

2. Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк

3. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація. Сьогодні мені було видано догану та застосовано покарання,а саме за 6.19.1. "NonRP аксесуар" - Заборонено NonRP розміщувати / використовувати аксесуари. | Деморган 15-30 хвилин. Загалом на посаді Головного лікаря я перебуваю вже 5 місяців, і протягом усього цього часу жодних зауважень або попереджень щодо мого ігрового зовнішнього вигляду з боку адміністрації не отримувала. Саме тому дана ситуація викликала в мене подив.
Після видачі покарання я уточнила у КА, що саме в моєму скіні є порушенням. У відповідь почула, що «кепка літає». Проте на скріншотах, які я надала, чітко видно, що аксесуар розміщений коректно та щільно прилягає до персонажа.
У зв’язку з цим прошу переглянути дане рішення та надати конкретніше пояснення щодо зафіксованого порушення.
Дякую за розуміння.

04 ♡

З/L МОЗ [11.06.2025-01.09.2025]
L МОЗ [01.09.2025-15.12.2025]
З/L МОЗ [29.12.2025-26.01.2026]
L МОЗ [26.01.2026-хх.хх.хххх]

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,528
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

У державних організаціях є свій дрес-код, також сьогодні до вечора лідери своїх організацій повинні на форумі створити відповідну тему "Дрес-код".

Ваш аксесуар являється не зовсім РП, тому що він у вас літає над головою, за що вас у було посаджено, також згідно вашого статуту, ви порушили пункт правил.

8.2 Дозволено одягати аксесуари які знаходяться тільки в магазині аксесуарів.

Ваше покарання було видано вірно.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі