Розглянуто .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

M WarszawFamQ | Північна Україна
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
260
Реакції
323
Бали
83
1.Олександр Сазанов
2.Андрюха Криптоман
3.Выдали наказание за нарушения правил нападению на инксатора 1.2, но при этом Томми кимбер обрезает видио, где мы в тупую на перекрестке возле такси высаживаем типа который кидал бы со снайперки(я и мой друг подьехали к такси и начали тулить и один был в радиусе 100 метрах от нас со снайперской). Хотя на видео видно, что там не одна пуля со снайперки прилетела по ихним участникам лобби, так же они не игнорирует ПГ от одного из игрока ихнего лобби, не выдал наказание
4. Я думаю он понял что за скарга
5. Сегодня

Олександр Сазантов

ЗГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
345
Реакції
178
Бали
103
Вітаю, шановний гравець.
Вам було видано покарання за порушення правил нападу на інкасаторів, а саме пункту 1.2.
На відеозаписі чітко видно, як ви разом з іншим гравцем під’їжджаєте вдвох, тоді як за правилами для нападу дозволено участь від 3 осіб.
Щодо ваших слів про те, що ви нібито зупинилися на повороті, щоб висадити гравця — на наданому фрапсі видно, що ви продовжували рух та зупинки не здійснювали.
Щодо гравця, який порушив правила — йому було видано покарання за PG (Power Gaming) згідно з чинними правилами.
Просимо надалі дотримуватися правил, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,601
Реакції
1,064
Бали
253
Вітаю
Покарання було видано вірно
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі