Відмовлено .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

M WarszawFamQ | Північна Україна
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
262
Реакції
324
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Андрюха Кріптаман
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов, Тім Олександрович
3. Суть скарги: Добрий день, вчора малася бути битва за капт, на яку я мусив вийти, я вирішив піти на капт з твінк акаунту, я отримав інвайт і банально вийшов із гри. Заходжу на основу, спокійно граю страйк і мені прилітає бан.
Справа в тому, що в клану дтмс на ролі старшому є надзвичайно великі привилегії, майже як в лідера, а з модератором я був дуже довго знайомий, і я був єдиним, кому він міг довіритися. Дана людина не грала в укр гта більше ніж пів року, тим самим не знав, що я вже модератор в іншому клані. Нажаль на той момент він не зауважив, що мені видав старшого. І про це я дізнався після видачі покарання.
Щодо ваших слів "ви перебували на ролі старшому доволі довго" чогось вони не зауважують, що я був на цій ролі меньше години, і не зауважили увагу, що в той момент коли мені видали старшого, я вже грав на основному аккаунті.
Коли ми хотіли піти в войс з га,зга і пояснити суть питання, вони відмахувадись. ХОЧА ЦЕ БАНАЛЬНО 5 ХВИЛИН ЧАСУ!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): в минулій скарзі
5. Дата порушення: вчора

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,538
Реакції
993
Бали
253
Вітаю!

Відповідь була надана у попередній скарзі.
Ваш твінк це ваш другий акаунт, саме ви повинні контролювати його, а не хтось інший.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі