Зачинено .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
272
Реакції
177
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Кіліан Краймз
2. Нікнейм адміністратора:Максим Альварез
3. Суть скарги: Чітко видно , що я їду і стався ***********************************хрон по причині сервера можливо і людина тупо стріляє із водісйскього вікна без причини та поперджень, і мені дають за провокацію?! Як данний адміністратор взагалі переглядає скаргу закритими очима? , все зрозуміло просто прикриває спів-робітників НПУ щоб не падав онлайн проте краще мати 20 активнив чим 50 таких які просто цивілку тулять без причини . Прошу перерозглянути вірно та вигнати гравця з організації ! Та переглянути докази спів-робітника НПУ . Та дати мені компенсації за дії данного адміністратора. Та як не можна відкритивати вогонь взагалі з водісйого місця, 2. це було в місті тобто могли постраждати і інші люди тому рахуться як NonRP , 3. відкривав вогонь без поперджень по цивільному який не ніс ніякої загрози це адекватно? Проте звісно я отримаю покарання а людина ні . Прошу також дати компенсації та покарати данного адміністратора
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Порушення-правил-держ-орг-d-7.380234/#post-1519752
5. Дата порушення:18.03.

Максим Альварез

ГС Неоф| Північна Україна[04]
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,274
Реакції
383
Бали
208
Вітаю шановний гравець!

На відео чітко видно як ви навмисно підрізали гравця чим саме спровокували його на порушення загальних правил.
Що до порушення цього правила:

2.41. "NonRP стрільба із-за керма держ" - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). | Деморган 30-60 хвилин

На відео не видно чітко чи це був накатом чи ні.

Що до ваших слів на попереджень від сторони НПУ, на ваших доказах немає звуку, чим саме не було чутно чи були там попередження чи ні тут тільки гадати. Тому і отримали покарання згідно правил серверу.
Очікуйте рішення ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі