Богдан Порубаний
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 15 Сер 2022
- Дописи
- 81
- Реакції
- 70
- Бали
- 21
Ваш ігровий нік:
Ігровий нік адміністратора: Майкл Клеменца
Причина покарання: 3 та більше порушень правил серверу
Суть скарги: Адміністратор «Майкл Клеменца» видав «NonRP» ні за що
- на ось цьому відео можна побачити ДМ від мене та від Миши Чикатило, та «NonRP» від гравця Миша Чикатило , но адміністратор подумав що я також NonRP тому що у чаті було видно мої слова такі як «привет» , «ахха» ось доказ:
.
Но ось ці слова я писав ще біля СБУ коли зустріли їх , якби я це писав коли був мертвим у мене над головою була така штука : . На самій скарзі не видно що я писав щось мертвим , но потім так я писав мертвим , но на фрапсі цього не видно. Срок вже скоротили до 15 днів . но всеж таки мені цікаво чи було там NonRP чи ні , тому що NonRP стало 4 порушення правил серверу , за що відповідно й бан.
Дата видачі покарання: 22.11.2022
Скриншот видачі покарання: Готовий відповідати у разі обману: Так.
Ігровий нік адміністратора: Майкл Клеменца
Причина покарання: 3 та більше порушень правил серверу
Суть скарги: Адміністратор «Майкл Клеменца» видав «NonRP» ні за що
Но ось ці слова я писав ще біля СБУ коли зустріли їх , якби я це писав коли був мертвим у мене над головою була така штука : . На самій скарзі не видно що я писав щось мертвим , но потім так я писав мертвим , но на фрапсі цього не видно. Срок вже скоротили до 15 днів . но всеж таки мені цікаво чи було там NonRP чи ні , тому що NonRP стало 4 порушення правил серверу , за що відповідно й бан.
Дата видачі покарання: 22.11.2022
Скриншот видачі покарання: Готовий відповідати у разі обману: Так.