Відмовлено .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
613
Реакції
809
Бали
153
1. Discord сервер(-и): 02
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Іларіон Іванов
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Жекіч Хелл
4. Суть звернення: Дякую за скорочення бану, але всерівно це не змінює той факт що зверху були також повідомлення про це, і людям покарання за це не давали. До прикладу я памʼятаю людина по кд кидала в дс «Шукаю людину з карбами для зміни назви клану». Але їй нічого не видали, нік у людини Тім Брауні. Блат получається? Крім цього там ще мут дати можна, ребята дайте мута, з баном переборщили, я ж не написав що куплю карби а написав про пошук НЕ з метою покупки, а з метою щоб людина вдруг могла закинути. Взагалі я зараз передивився, я кинув це взагалі кинути мав сокланам можливо вони б допомогти з цим. Прохання повністю зняти бан та вернути важливі ролі, я не згідний з скороченням. По факту спершу дається попередження, потом мут і тоді вже бан якшо до людини не доходить. До мене дойшло, що НАВІТЬ за таке банять, тому в подальшому я вам обіцяю що повідомлень такого типу від мене більше не буде. Дякую.
5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: 17.5.26

Іларіон Іванов

S.M | 02 {$} Західна Україна
Тех. Підтримка
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
354
Реакції
119
Бали
88
Вік
22
Адреса
Полтава
Вітаю, повторно розглянувши ваше звернення повідомляю, що моя думка та вердикт не змінились. У минулій скарзі вам вже була надана відповідь щодо даного порушення та винесеного покарання.
Стосовно інших гравців — якщо ви бачите порушення з їхнього боку, ви завжди можете подати скаргу у відповідний розділ діскорду, після чого ситуація буде окремо перевірена модерацією. Наявність або відсутність покарання в інших випадках не скасовує факту вашого порушення правил серверу.
Також звертаю увагу, що вам вже раніше видавалось попередження стосовно подібних дій, тому ви були ознайомлені з правилами та можливими наслідками. Модерація розглядає кожну ситуацію індивідуально та реагує відповідно до зафіксованих доказів.
На майбутнє прохання дотримуватись правил серверу та не допускати повторних порушень.
З повагою, Discord модерація UKRAINE GTA.
Покарання видано доцільно.
[ Відмовлено! ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі