- Реєстрування
- 1 Кві 2023
- Дописи
- 1,105
- Реакції
- 733
- Бали
- 253
1. Нікнейм лідера: Валентин Купель [40530], також інші працівники ЗСУ та якоїсь НПУ.
2. Особистий нікнейм: Алекс Бейтман [72]
3. Суть скарги:
Хотів проїхати через ПП Конче-Заспа-Київ, пост зайняли працівники НПУ та ЗСУ. Я зупинився, очікував щоб до мене хтось підійшов. Нарахував загально 5 працівників на пості. Працівник ЗСУ перед виїздом на ПП, скоріше за все відповідальний за цей шлагбаум, напросто спав, допоки гравець не підійшов до нього. Потім він на походці на "альті" відкрив шлагбаум на в'їзд, я заїхав. Далі очікував вказівок для перевірки від працівників ЗСУ/НПУ. За цей час до мене все ще ніхто не зміг підійти. Другий працівник ЗСУ, який контролював виїздний шлагбаум на пості, тупо націлювався на громадян замість виконання своїх обов'язків. Загрози ніхто не ніс, вогонь ніхто не відкривав. Потім коли гравець підбігає до нього, він скоріше за все теж випадково відкрив шлагбаум. Впевнений, що не всі гравці були перевірені працівниками держ.орг, але вогонь відкрили саме по мені. Хочу звернути вашу увагу, що за весь час мого перебування на ПП ніхто до мене не підійшов та навіть не намагався перевірити. Потім, коли відкрили шлагбаум, я спокійно міг подумати, що ПП розпущено через недостатню кількість працівників НПУ/ЗСУ та їх неактивність. Проте вогонь відкрили по моїй автівці. І не лише по колесам, а і по самій автівці. Але потім мене ще й добив лідер ЗСУ зі снайперської гвинтівки.
Тепер перейдемо до порушення правил БлокПостів від працівників НПУ, ЗСУ, та лідера ЗСУ, на які я відповідно і скаржусь.
1. Правила для гравців без організації:
2а. Щодо працівників ЗСУ, які стояли на шлагбаумах:
4. Докази (скріншот/відео): клікъ
5. Дата походження: 11.03.2025, 16:31-16:33 (укр. час)
2. Особистий нікнейм: Алекс Бейтман [72]
3. Суть скарги:
Хотів проїхати через ПП Конче-Заспа-Київ, пост зайняли працівники НПУ та ЗСУ. Я зупинився, очікував щоб до мене хтось підійшов. Нарахував загально 5 працівників на пості. Працівник ЗСУ перед виїздом на ПП, скоріше за все відповідальний за цей шлагбаум, напросто спав, допоки гравець не підійшов до нього. Потім він на походці на "альті" відкрив шлагбаум на в'їзд, я заїхав. Далі очікував вказівок для перевірки від працівників ЗСУ/НПУ. За цей час до мене все ще ніхто не зміг підійти. Другий працівник ЗСУ, який контролював виїздний шлагбаум на пості, тупо націлювався на громадян замість виконання своїх обов'язків. Загрози ніхто не ніс, вогонь ніхто не відкривав. Потім коли гравець підбігає до нього, він скоріше за все теж випадково відкрив шлагбаум. Впевнений, що не всі гравці були перевірені працівниками держ.орг, але вогонь відкрили саме по мені. Хочу звернути вашу увагу, що за весь час мого перебування на ПП ніхто до мене не підійшов та навіть не намагався перевірити. Потім, коли відкрили шлагбаум, я спокійно міг подумати, що ПП розпущено через недостатню кількість працівників НПУ/ЗСУ та їх неактивність. Проте вогонь відкрили по моїй автівці. І не лише по колесам, а і по самій автівці. Але потім мене ще й добив лідер ЗСУ зі снайперської гвинтівки.
Тепер перейдемо до порушення правил БлокПостів від працівників НПУ, ЗСУ, та лідера ЗСУ, на які я відповідно і скаржусь.
1. Правила для гравців без організації:
Зверніть увагу, що ніхто ніяких вказівок мені та моєму транспортному засобу не давав. Можливо, я взагалі не знав куди потрапив і що я маю пред'явити, мені, натомість, це ніхто і не намагався пояснити.Заборонено:
2.1. Не зупинятися на вимогу працівника правоохоронних органів/військовослужбовців ЗСУ.
2.7. Не виконувати вимоги правоохоронних органів/військовослужбовців ЗСУ про передачу їм потрібних документів для перевірки.
2а. Щодо працівників ЗСУ, які стояли на шлагбаумах:
2б. Навіть якщо вони вважали мій проїзд через ПП "спробою втечі", вони мали право відкрити вогонь лише по колесам авто, а не хєрачити по всій автівці. Коли вони вже в хлам її розстріляли, можна було взяти СТЗ, під'їхати і затримати мене за "непідкорення", якщо вже на це пішло. Щодо "відкриття вогню на ураження": я десь відкривав вогонь? я десь проявляв загрозу життю працівникам або іншим громадянам? саме цей пункт моєї скарги стосується лідера ЗСУ, я вважаю це абсолютно неприпустимою поведінкою цієї особи. Цитую правила:Співробітникам заборонено:
- Відкривати вогонь або наводити зброю, без вагомої на це причини;
- Спати на посту (стояти АФК);
3. Якби мене не вбили, тим паче генерал ЗСУ, я б не подавав би скаргу, оскільки жодного айді гравця в мене видно не було. Проте коли ця особа відкриває вогонь вже з метою вбивства, то це я вважаю неадекватністю та некомпетентністю. Оскільки найстарший по званню був саме Валентин на ПП, він має мати відкат перебуття на посту. Прошу запросити докази зі сторони лідера ЗСУ, або інших працівників, які причетні до цієї ситуації, та вияснити, хто порушував правила окрім лідера. Навіть якщо докази будуть відсутні, я вважаю мого фрапсу достатньо для розгляду ситуації стосовно ДМ від цієї особи. Сподіваюсь, що все розписано у достатній кількості для взяття скарги на розгляд та винесення вердикту.Співробітникам дозволено:
- Відкривати вогонь по колесах, якщо транспортний засіб порушує правила перетину БП;
- Відкрити вогонь на ураження, якщо особа тікає від покарання, відкрила вогонь по Вас або несе небезпеку для вашого життя або інших громадян / співробітників;
4. Докази (скріншот/відео): клікъ
5. Дата походження: 11.03.2025, 16:31-16:33 (укр. час)
Останнє редагування: