Відмовлено .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

mixsso

ludoman
Реєстрування
29 Чер 2025
Дописи
29
Реакції
28
Бали
18
1. Ваш нікнейм:Едвард Тюбикович
2. Нікнейм адміністратора:Андрій Гром
3. Суть скарги:Вітаю мої любімки ГА та ЗГА на мене залили скаргу на форум гравець під ніком Максим Самохін за FD in GZ яку розглянув адміністратор Андрій Гром з покараннями які він видав мені і повністю згідний а вот покарання які він видав працівнику НПУ не зовсім а саме він видав йому тільки DM CAR хоча на його відкаті видно що в кінці він зробив ухід в інтерʼєр як на мене даний працівник має отримати варн
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тиць
5. Дата порушення:28.05.26

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,551
Реакції
2,321
Бали
253
Вітаю, даний працівник НПУ зробив FD in GZ, але по правилам Ukraine GTA:

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищати від нападу на державну територію (об’єкт). Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).

Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Тобто, покарання видане вірно.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі