Відмовлено -----

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
186
Реакції
347
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Ерік Мосісса
2. Нікнейм адміністратора: --
3. Суть скарги:
Добрий день, Свиридов.
Я розумію, що рішення щодо мого старого акаунта вже прийняте, і зараз не прошу його переглядати. Єдине, про що я хотів би попросити, - дати мені можливість створити новий акаунт і з часом заново заслужити вашу довіру.
Будь ласка, по-людськи зрозумійте мене. Ця ситуація сталася через те, що я довірився своєму братові та надав йому доступ до свого Telegram-акаунта. Особисто я не мав наміру порушувати правила та не ставив перед собою мети обходити їх чи завдавати шкоди проєкту.
Я розумію, що відповідальність усе одно лежить на мені, і не намагаюся її уникнути. Просто прошу дати мені один шанс. Мені справді подобалося грати на проєкті, розвиватися, брати участь у житті сервера, підтримувати якісне РП та приносити користь спільноті. Якби мені дали можливість почати з чистого аркуша, я б зробив усе можливе, щоб більше не допускати подібних ситуацій і поступово повернути довіру адміністрації.
Також, якщо це можливо, я був би вдячний за можливість поспілкуватися з вами у войсі. Хотілося б спокійно обговорити цю ситуацію та, можливо, знайти якесь компромісне рішення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): --

5. Дата порушення: 01.06.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,509
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю
Оскарження неможливе.

Відмовлено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі