Розглянуто .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
296
Реакції
423
Бали
478
1. Ваш нікнейм: Тюбики Несдаются
2. Нікнейм адміністратора: на скріншоті
3. Суть скарги:
Добрий вечір! Хотів з'ясувати питання з ніком, по минулій скарзі ви мені відповіли, що я повинен відсидіти свої 10 годин деморганів, після чого в мене є неділя виправити ситуацію з нон-рп ніком, але є деякі проблеми:
1. Всього в мене награнно 30 годин на 06 сервері, а ви хочете щоб я відсидів ще 10+10=20 годин в афк
2. Не основний сервер: я не маю змоги прийти додому відсидіти деморган та після чого мені ще робити ці квести, адже в мене є модерка на 04 сервері та активні битви за території на 03 сервері, і я не можу розтягнутися на 3 сервери
3. Накопичення 110 карбованців за неділю: якщо враховувати всі квести, то це приблизно 6-8 карбованців в день, і я чисто фізично не зможу набрати певну кількість, а сидіти 20 годин деморгану (ці 10 та 10 повторно) я не маю жодного бажання.

Я заходжу на цей сервер дуже рідко, а якщо заходжу то на 5-10 хвилин або якийсь смертельний матч чи битва за територію. Через це я хочу виправити історію з нон-рп ніком та змінити на рп нік, тому прошу врахувати:
1. Активність на данному сервері
2. 7 рівень
3. Не логічне мислення накопичення 110 карбованців протягом неділі
4. Справи на інших серверах.
Також питання до адміністрації, що не зрозуміло в "Старша адміністрація будь-ласка ТП, питання по нон-рп ніку", я в 70 символів ніяк не зможу вимовити повністю свою думку. Я стояв на ІП 04 сервері, та це враховувалось, як "фарм репортів"

Прошу від вас зворотній зв'язок в діскорді, прохання зробити мені РП-нік та відпустити з деморгану
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1787245342014.png

5. Дата порушення: [2026-08-17 21:56:25] Адміністратор Данило Лубьянов посадив гравця Тюбики Несдаются на 600 причина: До зміни нікнейму //by M.Khmelnytska

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,677
Реакції
915
Бали
675
Вітаю.
Ви самостійно встановили нікнейм який порушує правила UKRAINE GTA та Ви отримали за це покарання.
Згідно правил адміністрація на жаль не може змінити Вам нікнейм.
Такі фактори як "Небажання відбувати покарання", "Це не основний сервер" ніяк не звільняє Вас від відповідальності.
Ми розуміємо, що за 7 днів Ви можете й не накопити необхідну суму, але якщо адміністрація буде бачити Ваші прагнення змінити нікнейм шляхом накопичення донат-валюти - термін може бути збільшений індивідуально для гравців.
З приводу відповіді на репорт:
Згідно правил UKRAINE GTA Ви зобов'язані описати питання/ситуацію яка у Вас трапилась, якщо в репорті немає чітко описаної ситуації - адміністрація може не надати допомоги надаючи Вам відповідь переподайте репорт.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі